SHOPPING NA NAŠ RAČUN: Osvoji 500 kuna za shopping u Designer Outletu Croatia!

Manje je od mjesec dana do ljeta, a to znači da bi trebalo obnoviti garderobu i pripremiti se za more.

Na tvoju sreću, tu uskaču naša Valentina Miletić i Designer Outlet Croatia i poklanjaju ti shopping u vrijednosti od 500 kuna!

Od ponedjeljka 24. do petka 28.05 za tebe svaki dan imamo po 500 kuna poklon bona za shopping u Designer Outletu Croatia!

Slušaj Enter jutro uz Valentinu Miletić (radnim danom od 7 do 11h) jer će nekad u svom showu Valentina izdiktirati popis od pet stvari s Designer Outlet Croatia weba koje je stavila u “wishlist, odnosno na svoju listu želja. Na tebi je da čekiraš DOC website, pronađeš te artikle i javiš nam koja je ukupna vrijednost Valentinog wishlista.

Odgovor šalješ na naš Whatsapp (09 97 97 99 99), a ako nam prvi javiš točan iznos, poklon kartica za shopping u Designer Outletu od 500 kuna je tvoja. Prati i naš Instagram jer te možda pomoć očekuje i na našim Instastoryjima.

Za sve detalje čekiraj Pravilnik.

Sretno!

Pravilnik – DOC Wishlist

 

I SHOPPING JE LJEPŠI U DVOJE

Provoditi što više vremena na svježem zraku i uživati u sunčanim proljetnim danima, ono je što svi priželjkujemo ovih dana. Ako bi još pri tome sa svojim partnerom ili prijateljima mogli birati najdraže odjevne komade i maštati o outfitima u kojima ćemo ovog proljeća i ljeta zablistati, složit ćete se da ne postoji bolje od toga.

Shopping se mnogima ubraja u omiljene aktivnosti, a često se koristi i kao jedan od načina za rješavanje stresa. Iako online kupovina ima svojih prednosti, odlazak u shopping centar i razgledavanje izloga ima posebnu čar. Dok će jedni “pobjeći” u shopping sami, drugi će rado povesti partnera koji će im pomoći pri kupovini komada i dati iskrene komentare i kritike na odabrane kombinacije. Znate kako kažu, ipak je sve ljepše udvoje.  

Modna influencerica Dora Predojević i travel bloger Marko Medić zajedno su obavili shopping na otvorenom u Designer Outletu Croatia, a u nastavku pogledajte njihove modne kombinacije i pronađite inspiraciju u odabranim modelima.

Jedan od trendova koji već godinama ne silazi s trona je traper. Poželjan je u svim outfitima i zasigurno spada u omiljene materijale brojnih fashionistica. Nećete pogriješiti ako ste od glave do pete u traperu, bilo da kombinirate duge suknje, klasične traperice, jaknu, košulju ili pak kombinezon. Imajte na umu da klasika nikad ne izlazi mode.

Odijela i odjevne komade u tamnim bojama ove sezone spremite duboko u ormar. Intenzivne boje poput narančaste, ružičaste ili crvene prevladavat će na ulicama grada. Bez obzira koji stil njegujete, jarke boje na klasičnim komadima i modnim dodacima donijet će osvježenje vašem izgledu. Poslužite se bojama i istaknite u masi.

Ovog četvrtka, 13.05. uzmite pod ruku prijatelje i za najbolji dan u mjesecu – Mrak četvrtak, obavite shopping, jer sve je zabavnije u dobrom društvu. Čekaju vas mrak popusti i do -30% na već snižene outlet cijene, na vaše omiljene brandove: Hugo Boss, Ted Baker, Patrizia Pepe, Guess, Replay, Gant, Europa 92, Mass, Sport Vision.

Ne treba puno filozofirati kada je u pitanju shopping, odvezite se samo 20 minuta od centra Zagreba i u Designer Outletu Croatia obavite vašu najdražu aktivnost na svježem zraku.

Do tada bacite pogled na aktualne ponude: www.designeroutletcroatia.com