Zeleno svjetlo za Tomorrowland: Belgija dozvoljava masovne evente do 75.000 ljudi?!

Written by on 07/06/2021

Sve je izglednije kako će se Tomorrowland zaista moći održati ovog ljeta. Naime, belgijske vlasti planiraju dozvoliti masovne evente kapaciteta do 75.000 ljudi do kraja kolovoza, što bi značilo da se Tomorrowland može vratiti gotovo onakav na kakvog smo navikli.

Inače, Tomorrowland se iznimno ove godine, iako se inače održava potkraj srpnja, planira održati kroz dva vikenda – od 27. do 29. kolovoza te od 3. do 5. rujna. Do sad je oko ovogodišnjeg izdanja Tomorrowlanda u fizičkom obliku bilo puno nepoznanica, a odviju li se zaista stvari onako kako se i najavljuje, za Tomorrowland i njegove organizatore bi to bio pun pogodak.

Kako bi se event zaista i održao, trebat će ispuniti određene uvjete. Ulaz na festival bit će moguć svima koji su cijepljeni. Oni koji nisu, trebat će predočiti negativan PCR test, a ako posjetitelji neće imati tu potrebnu dokumentaciju, bit će podvrgnuti brzim antigenskim testovima svakog dana festivala.

Glasnogovornica Tomorrowlanda za Billboard je rekla sljedeće: “We are very happy to receive this news, but we will wait for the conditions and rules before we will communicate about the organization of the festival. We are very positive, and we look forward to organizing a festival at the end of August.”

Poslože li se stvari u korist Tomorrowlanda, to bi značilo da nas uskoro očekuju prva imena na lineupu.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]