Svjetski, a naše: MATRODA nastupa na EDC-u u Las Vegasu!

Stvari se polako vraćaju u normalu pa tako i festivali počinju objavljivati popise izvođača i potvrđene datume svog održavanja. Među njima je i EDC (Electric Daisy Carnival) u Las Vegasu, jedan od najvećih, najposjećenijih i najspektakularnijih EDM festivala na svijetu.

Nekoliko desetaka tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta, lineup napucan najboljim svjetskim DJ-ima, neonska svjetla, lunapark u sklopu festivala i nekoliko pozornica čine ovaj festival jednim od “najkičastijih”, a po tome i najposebnijih. EDC je svoje ovogodišnje Las Vegas izdanje potvrdio za vikend od 22. do 24. listopada ove godine. 

Alesso, Meduza, Nicky Romero, Martin Garrix, Afrojack, Kygo, Diplo i deadmau5 samo su neki od DJ-a na zavidno dobrom lineupu EDC-a, a među svima njima svoje je mjesto našao i MATRODA! Eno ga dolje, pored Martina Garrixa, na lineupu objavljenom za subotu 23. listopada.

Vidjeti domaće ime među svjetskim DJ-ima posebno nas veseli, a njemu će to biti prvi nastup na EDC-u, što će mu sigurno otvoriti mnoga druga vrata u toj industriji.

Možemo samo reći – Matroda bravo, ponosni smo! 🙂 

Ako tebe kojim slučajem put odvede prema dalekom Las Vegasu ili se pak ciljano želiš zaputiti na EDC i nakon dugo vremena uživati u live mjuzi omiljenih DJ-a, svoje ulaznice možeš nabaviti od četvrtka 10. lipnja na službenom webu EDC-a.