Neka ti ovo ljeto bude dumdum ljeto: Vodimo te na EXIT, BSH Island, Senses na Zrću, Future Scope i LMF festival na Jarunu!

Written by on 20/06/2021

S obzirom na to koliko dugo smo svi zajedno bili bez poštenih izlazaka, festivala i partyja, ulaznice za masovne evente koji će se održati ovog ljeta vrijede kao suho zlato. Vjerujemo da te izraz “novo normalno” izbacuje iz takta, a da bi se što prije vratio/la u normalu na kakvu smo nekad navikli – brinemo mi.

Pobrinut ćemo se da ti ovo ljeto bude dumdum ljeto, baš kao nekad! Vodimo te na najjače festivale i evente koji su potvrdili svoje održavanje ovog ljeta.

Od srijede, 23. lipnja slušaj Enter i prati naše društvene mreže jer za podjelu imamo spremne ulaznice za EXIT festival, BSH Island, Senses festival na Zrću, Future Scope i Jeffa Millsa na Jarunu te Let The Music Be Free (LMF) Festival na Jarunu!

Minimalno dvije ulaznice za jedan od navedenih evenata dijelit ćemo na dnevnoj bazi, svakog radnog dana sve do 13. srpnja.

Detalje o eventu, datumima i lineupu pronađi klikom na naziv ili fotku eventa.

 

EXIT FESTIVAL

 

BSH ISLAND, ZRĆE

 

SENSES FESTIVAL

 

JEFF MILLS @ FUTURESCOPE, JARUN

 

LMF FESTIVAL, JARUN

Dio ulaznica dijelit ćemo na društvenim mrežama, a dio u eteru. Za ulaznice nekih od evenata trebat će ti brzina za javljanje na naš WhatsApp (09 97 97 99 99), za neke malo kreativnosti, a za neke proskrolaj po galeriji moba i pripremi svoje uspomene jer ćemo nagrađivati najluđe i najbolje ljetne party fotke.

O tome koje ulaznice i na koji način dijelimo, moći ćeš doznati svakog dana preko naših Instastoryja. Jednim uhom uvijek budi uz Enter koji slušaš na 97 ili 99 MHz, preko livestreama na webu ili preko Enter ZG aplikacije, a jedno oko drži na našim društvenim mrežama i osiguraj si brutalno ljeto po standardima starog normalnog!

Pravilnik DUM DUM ljeto 2021

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]