Vanguard Sessions i VANILLAZ se ponovno vraćaju na rooftop splitskog hotela Amphora

Najpopularniji hrvatsko-slovenski DJ duo VANILLAZ uskoro stiže u Split! Dečki pripremaju jedinstveno i nezaboravno VIP iskustvo. Riječ je o prvom od čak 8 evenata na rooftopu koji se nalazi na 10.-om katu hotela Amphora 4* u Splitu kojim će službeno otvoriti ljetnu party sezonu. Ovu posebnu glazbenu poslasticu, ljubitelji elektroničke glazbe jednostavno ne smiju propustiti, a najbrži svoje ulaznice mogu osigurati putem sustava Entrio i na ulazu hotela na dan samog eventa.

 

Kažu da ultimativni ljetni hit mora imati dominantni vokal, dramatični bas i ritam, prepoznatljivi instrumentalni dio te specifične pauze i prijelaze koji predstavljaju iznenađenje za slušatelje. Pjesme koje nam se uvuku u uho ostaju s nama još dugo i vraćaju nam sjećanja na opuštajuće sunčane dane i plesne provode, a DJ dvojac VANILLAZ u svoj portfolio upisao je baš takve istinske hitove. Samo 400 najbržih moći će se rasplesati uz popularne hitove ovog domaćeg Dj dvojca već ove subote, 17. srpnja 2021. na jednom od najljepših splitskih krovova, koji pruža pogled na grad koji je postao odredištem vrhunskih ljetnih provoda.

 

Osim Vanillaza, na rooftopu Amphore kroz srpanj i kolovoz posjetitelje će zabavljati i ostala poznata brojna imena sa hrvatske i svjetske glazbene scene poput Dalleriuma, Vedrana Cara, Huga Cantarre, Mike Valeta i ostalih čija ćete imena saznati u nedjelju, 18. srpnja. Kako bi svim prisutnima pružili jedinstveno iskustvo i siguran provod, na ulazu na samo događanje uzvanicima će se mjeriti temperatura i na svim dostupnim punktovima će se nalaziti sredstva za dezinfekciju ruku, a poštivajući sve epidemiološke mjere donesene od strane civilnog stožera, osiguran je i propisani razmak između stolova. Također, uzvanicima koji nemaju COVID propusnice bit će omogućeno testiranje na ulazu hotela za samo 30 kuna. Čuvajmo jedni druge i zaplovimo zajedno u još jedno čarobno i rasplesano ljeto!

Osim što ih imaš priliku slušati ih u Splitu, ne zaboravi da su Vanillazi svaku subotu na Enteru u Vanguard Sessionsu od 21 sat!