SMUTI ME U AFTERU: Svaki dan osvoji Nutribullet

Ljeto i sportske aktivnosti idu ruku pod ruku sa zdravom prehranom. To najbolje zna naša Alex Milinković koja je nedavno otvorila blog Smuti Me gdje educira svoje pratitelje o zdravim smoothijima i dijeli recepte. Upravo to nam je bio povod da ti u Afteru smutimo ovo ljeto i nagradimo te svaki radni dan s jednim Nutribulletom

 

U tjednu od 19. do 23. srpnja na instagram Entera Zagreb uplodat ćemo fotografiju ispod koje u komentaru trebaš natipkat svoj najdraži smoothie recept. Budi originalan i maštovit jer će stručni žiri na čelu s Alex Milinković svaki radni dan izabrati jednog dobitnika.

Nakon toga igra se nastavlja, ali na Facebooku gdje ćeš od 26. do 30. srpnja moći osvojiti najbolji ekstraktor za voće i povrće na tržištu. Probudi food blogera u sebi jer 10 Nutribulleta čeka svoje vlasnike! Sretno!

 

Pravilnik Smuti me

 

RASHLADI SE I SKUPI SNAGU ZA AFTER

Nema ljeta bez aftera, a nema aftera ako nisi u punoj snazi! Druženje s ekipom ili trening nakon napornog dana pravi je izazov kada smo gladni i umorni. Srećom, zdrav napitak od omiljenog voća stane u svaki ruksak. Znaš li da proteinski smoothie prije treninga i ledeni mojito nakon posla imaju nešto zajedničko? Lako ih je napraviti u Nutribulletu®.

 

Vrući ljetni dani često nas ostave bez apetita, sa željom za osvježavajućim napitcima. Jednostavan način da naš organizam i tijekom ljeta dobije sve potrebne nutrijente, vitamine i minerale je smoothie. Osim toga, priprema u Nutribulletu® je, kao i čišćenje, laka i brza, a štednjak ne moraš ni pogledati!

 

Nutribullet® će bez problema usitniti sezonsko, ali i smrznuto voće i povrće te led, zahvaljujući snažnim oštricama. Savršeno kada žudiš za ledenim voćnim napitcima. Ubaci u Nutribullet® i omiljene orašaste plodove za više okusa i nutrijenata. Možeš birati i veličinu posude u kojoj blendaš napitak. Manja, za jedan napitak ili veća, kad častiš cijelu ekipu svojim omiljenim koktelom. Pripremljen napitak ne moraš „seliti“ u boce ili u čaše za ponijeti. Nutribullet® posude zatvori odgovarajućim poklopcem pa svoj napitak ponesi na posao, trening ili u šetnju.

Koktel ili smoothie – odaberi osvježenje za svako doba dana

Nitko ne voli gubiti vrijeme u kuhinji po ljetnim vrućinama. Zato predlažemo brzinski napitak koji može biti gotov i u manje od 60 sekundi!

 

U Nutribullet® ubaci svoje omiljeno nasjeckano voće (poput breskve), par listova mente, malo cijeđene limete, mnogo leda i blendaj. Kombinacije ovog napitka su beskonačne, no ako ti ponestane ideja, uz Nutribullet® dobivaš i knjižicu s receptima koja može poslužiti kao inspiracija. Više recepata uvijek možeš pronaći i na Nutribullet Instagramu. Naruči svoj Nutribullet® po posebnoj cijeni već od 349,90 kn do 10.08. i ovog ljeta smuti po svom.

Foto: @burbon_i_borovnice , @whoishungry