ZRĆE JE DOMAĆIN NOVOM LJETNOM FESTIVALU WE STILL DANCE

Hrvatska i otok Pag domaćini su novom ljetnom festival We Still Dance. We Love Sound, koji kao organizator stoji iza jednog od najboljih svjetskih festivala – Sonus festivala i zagrebačkog događaja We Love Sound Open Air, odlučio je ovog ljeta predstaviti novi boutique festival – We Still Dance. Od 19. do 23. kolovoza novi festival će ugostiti neka od najvećih imena svjetske elektroničke glazbene scene trenutno, a za sada su objavili imena prvih izvođača koji su potvrdili svoj dolazak na Pag. Za DJ pult će stati: Seth Troxler, Luigi Madonna, Tini, Andrea Oliva i druge zvijezde elektronske scene.

Među prvim najavljenim imenima je miljenik hrvatske publike, jedan od najpoznatijih američkih techno i house DJ-eva i producenata današnjice Seth Troxler. Prije nekoliko godina je proglašen najboljim DJ-em na svijetu prema izboru renomiranog časopisa Resident Advisor, rezident je prestižnih svjetskih klubova DC10 na Ibizi, Fabric u Londonu, Trouw u Amsterdamu i Output u New Yorku, ali i multimedijalni umjetnik koji u svom najnovijem audio-vizualnom art projektu prezentiranom u Saatchi galeriji u Londonu i Art Basel u Švicarskoj spaja elektroničku glazbu, primjenjenu umjetnost i augmented reality tehnologiju.

Glavno techno ime prve postavke We Still Dance-a je Luigi Madonna, jedan je od najistaknutijih imena talijanske ali i svjetske techno scene danas. Zbog njegovog neupitnog utjecaja na scenu, na inicijativu medija Billboard Italija nedavno je premijerno prikazan i dokumentarac “Origin” koji prezentira Luigijevu karijeru zadnjih 20 godina kroz intervjue njegovih kolega i svjetskih imena. Luigi je redoviti gost Sonus festivala o čijem se nastupu priča još danima nakon festivala.

Na zrće stiže i Andrea Oliva. DJ i producent iz Švicarske koji je već godinama rezident svjetski poznatog kluba Hï na Ibizi te glavno lice Antz open air partija u klubu Ushuaia. U svojoj karijeri nastupao je na svim renomiranim festivalima od Coachelle, Sunwaves, Kappa Futur, DGTL, bio na turneji po Sjevernoj i Južnoj Americi, Aziji i Bliskom Istoku i nastupao pred milijun ljudi na glavnoj pozornici Zurich Street Parade.

Festival će se održati na plaži Zrće u klubovima Papaya, Noa i Kalypso, opremljenim vrhunskim zvukom, plesnim podijima pod otvorenim nebom, kao i mjestima za opuštanje s pogledom na mirno more. Trenutno povoljnije festivalske i VIP ulaznice su u prodaji putem stranice , dok će prodaja dnevnih ulaznica biti dostupna uskoro u sustavu Entrio.hr i na samom ulazu. Pretprodaja ulaznica je ograničena na 3000 ulaznica.