Krenule su zadnje pripreme za Defected Croatia 2021.

Written by on 28/07/2021

Približava nam se najveći, a ujedno i logistički nazahtjevniji festival ovog ljeta, Defected Croatia 2021 koji će se održati od 05. do 10. kolovoza 2021., u Garden Resortu, u Tisnom.

Impresivna lista od preko 80 izvođača uključuje i imena kao što su: Armand van Helden, Eats Everything, Gorgon City, Kenny Dope, Roger Sanchez, Todd Terry, Bob Sinclar, Derrick Carter, Purple Disco Machine, Moodyman, Darius Syrossian, Deetron, Inner City live, Carl Craig, Floorplan, Louie Vega, John Summit, Jaden Thompson, Jamie 3:26, Hyenah, Aline Rocha, Jarvis Dave, Stuart Patterson i brojni drugi.

Od domaćih izvođača, već su otprije potvrđeni PEZNT i Blacksoul, a sve dodatne informacije pronađite na službenoj stranici Defected Croatia.

Za sve posjetitelje festivala vrijede posebne COVID upute pa tako svi koji žele plesati na Defectedu, ove godine, morat će priložiti jedno od sljedećeg:

  • digitalnu EU COVID potvrdu

  • negativni PCR test (ne stariji od 72 sata prije dolaska)

  • negativni antigenski test (ne stariji od 48 sati prije dolaska)

  • potvrdu o primljene, propisane dvije doze cjepiva (ne stariju od 210 dana)

  • potvrdu o primljenoj, propisanoj jednoj dozi cjepiva (ne stariju od 201 dana)

  • potvrdu o primljenoj prvoj dozi cjepiva za kojeg su propisane dvije doze (od 22 do 42 dana prije dolaska, odnosno od 22 do 84 za Astra Zeneca cjepivo)

  • pozitivni PCR ili antigenski test koji potvrđuje preboljenje COVID-a, a koji je izrađen tijekom posljednjih 180 dana i najmanje 11 dana prije dolaska

U prodaji su isključivo festivalske ulaznice koje, po posebnoj cijeni za regiju, možete nabaviti putem ENTRIO sistema.

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]