Ibiza preuzima Zrće: kreće Amnesia 7- day takeover Croatia!

Oči svijeta zabave posljednjih su dana uprte u Zrće, najpoznatiju party plažu u Europi. Brojni svjetski mediji pišu o novoj senzaciji – Festivalu Ibiza TAKE OVER CROATIA. Brojni ljubitelji elektroničke glazbe s oduševljenjem su primili vijest o prvom privatnom party avionu tipa Airbus 321 koji će ih za 647 funti s londonskog Stansteda prevesti direktno u zadarsku zračnu luku. U cijenu su uključeni i transferi te ulaznice za sva festivalska događanja.

Hrvatski BSH Events i jedan od najpoznatijih klubova svijeta Amnesia s Ibize nedavno su najavili sedmodnevni Festival koji se na Pagu održava od 30. kolovoza do 5. rujna. To je prvi puta da jedan od najpoznatijih klubova s Ibize seli closing party i to u Hrvatsku.

 

„Svjesni smo koliko će ovaj događaj biti promocija Hrvatske kao sigurne destinacije. Na početku ljeta s Amensiom smo odradili prvi zajednički događaj na tvrđavi Fortica na Paškom mostu. Poštujući sve epidemiološke mjere i preporuke događaj je prošao u najboljem redu. Dok je na Ibizi sve zatvoreno, EU Covid certifikatom i testiranjima na samom ulazu, zajedno s nadležnim tijelima, osigurali smo sigurnu zabavu čiji je nastavak upravo ovaj Festival!“ – kaže Drago Vukelić iz BSH Events koji su uz klub NOA i Amnesiu suorganizatori ovog događaja.

Zbog dobrih epidemioloških rezultata unatoč velikom broju ljudi, Hrvatski zavod za javno zdravstvo odabrao je Zrće za izradu studije o povezanosti svijeta zabave i partijanja sa zarazom. Na festivalu u sedam će dana nastupiti brojni rezident DJ-i kluba s Ibize kao što su Adam Beyer, Michael Bibi, Patrick Topping, Claptone, Kolsch, Mathame i brojni drugi.

 

Ulaznice za Festival mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr