ESCAPE Sessions se vraća se u grad: stiže house legenda Robosonic!

Written by on 10/09/2021

Organizatori Escape sessionsa su nam priredili brutalno iznenađenje za početak jeseni, spreman je novi party! Prekrasni urbani vanjski plato City Plaza kompleksa 18.09. pretvorit će se još jednom u najveću plesnu pozornicu u gradu, a za DJ pultom će stajati legendarni Robosonic.

Robosonic je producent/DJ baziran trenutno u Berlinu. Od malih nogu bavio se glazbom i produciranjem. Dan danas poznat je kao jedan od najboljih producenata/DJ-a „Golden House Ere“. Njegov nedavni hit In My Arms dostigao je NO.1 poziciju na prestižnoj Beatportov-oj ljestvici. Njegove hitove izbacuju popularne diskografske kuće kao što su Defected, Toolroom, Get Physical i mnoge druge.

Uz Robosonic-a nastupit će i jedan od naših najboljih house DJ-a, Yakka. Yakka je dobitnik prestižne nagrade Ambasador za najboljeg house DJ-a u 2019. godine. Možemo se složit da je miljenik zagrebačke publike koji će sigurno „razdrmati“ sve u publici.

Iako mjere koronavirusa lagano popuštaju, organizatorima je sigurnost posjetitelja na prvom mjestu tako da će se event održati prema svim preporukama HZJZ-a i Stožera te će ulaz biti omogućen samo posjetiteljima sa važećim EU Covid putovnicama i negativnim testovima (PCR ili Antigene).

Ulaznice su dostupne na entrio.hr po cijeni od 50 do 250 kuna.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]