ESCAPE Sessions se vraća se u grad: stiže house legenda Robosonic!

Organizatori Escape sessionsa su nam priredili brutalno iznenađenje za početak jeseni, spreman je novi party! Prekrasni urbani vanjski plato City Plaza kompleksa 18.09. pretvorit će se još jednom u najveću plesnu pozornicu u gradu, a za DJ pultom će stajati legendarni Robosonic.

Robosonic je producent/DJ baziran trenutno u Berlinu. Od malih nogu bavio se glazbom i produciranjem. Dan danas poznat je kao jedan od najboljih producenata/DJ-a „Golden House Ere“. Njegov nedavni hit In My Arms dostigao je NO.1 poziciju na prestižnoj Beatportov-oj ljestvici. Njegove hitove izbacuju popularne diskografske kuće kao što su Defected, Toolroom, Get Physical i mnoge druge.

Uz Robosonic-a nastupit će i jedan od naših najboljih house DJ-a, Yakka. Yakka je dobitnik prestižne nagrade Ambasador za najboljeg house DJ-a u 2019. godine. Možemo se složit da je miljenik zagrebačke publike koji će sigurno „razdrmati“ sve u publici.

Iako mjere koronavirusa lagano popuštaju, organizatorima je sigurnost posjetitelja na prvom mjestu tako da će se event održati prema svim preporukama HZJZ-a i Stožera te će ulaz biti omogućen samo posjetiteljima sa važećim EU Covid putovnicama i negativnim testovima (PCR ili Antigene).

Ulaznice su dostupne na entrio.hr po cijeni od 50 do 250 kuna.