Tulumarenje u Zagrebu se nastavlja: Legendarni Kosheen stiže u Boogaloo!

Written by on 20/09/2021

Debelo smo ugazili u mjesec rujan, ljeto smo lagano zaboravili, ali ne i dobre tulume. Zaokružite 24.09. na kalendaru jer na u Boogaloo stiže legendarni bend Kosheen! 
Kosheen je nastao 1999. u Bristolu, a već s prvim albumom iz 2001. “Resist” i hitovima “Catch,” “Hide U” i “Hungry” osvojili su titulu “jedne od najvećih glazbenih atrakcija iz Velike Britanije”.  Brzo su stekli naklonost kritičara i veliki broj obožavatelja. Kombinacija različitih stilova, poput drum’n’bassa, dancea i popa, dovela ih je do vrhova svjetskih top lista te kao jednog od favorita svih onih koji su odrasli na MTV-ju i VIVA-i početkom 2000-ih.
Do sada su izdali pet albuma. Na Jarun dolazi Sian Evans s originalnim bubnjarem Mitchellom Gloverom i svjetski poznatim glazbenicima koji će dodatno oplemeniti njihov prijašnji zvuk. Sian se u protekla dva desetljeća etablirala kao vrlo plodna autorica i vokal u brojnim suradnjama, a posebno se ističu veliki hitovi “Louder” s DJ Freshom, kao i “Hot Right Now” Rite Ore za koji je napisala tekst.
Za atmosferu prije i nakon zadužen je DJ FRX, a ulaznice se prodaju preko sustava Entrio po cijeni od 170 do 190 kuna. 
Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]