POMAKNUTI KVIZ: Odgovori na četiri od pet lakih pitanja i osvoji mjesečnu zalihu Tortica crunchy!

Znamo da voliš slatko. A tko ne voli? Zato ti dajemo priliku da si osiguraš dovoljno Tortica crunchy za mjesec dana!

Od ponedjeljka 04. do petka 08.10. svakog dana imaš priliku osvojiti ogroman poklon paket s Kraša i to u samo 25 sekundi.

Kako? Slušaj Maraton hitova uz Alex Milinković (radnim danom od 15 do 17h), čekaj naš znak za prijavu koji će ti jasno u jednom trenutku dati naša Alex i kad ga čuješ, prvi se javi s imenom i prezimenom na naš WhatsApp (099 7979 999). Ako si prvi/prva, igraš “pomaknuti kviz”

Zadatak je u 25 sekundi točno odgovoriti na četiri od pet vrlo lakih pitanja, i to na način da prešutiš odgovor na prvo postavljeno pitanje, a na drugo pitanje odgovaraš s odgovorom na prvo pitanje, na treće pitanje odgovaraš s odgovorom na drugo itd. Dakle – odgovor na svako pitanje (osim na prvo) zapravo je odgovor na ono prethodno.

 

Na primjer:

Koliko godina ima mjeseci? 

Koje je drugo slovo abecede? DVANAEST

Koji je glavni grad Hrvatske? B

Kako se zove show na Enteru u kojem možeš igratI Pomaknuti kviz? ZAGREB

Tko je otkrio Ameriku? MARATON HITOVA 

 

Ako u jednoj igri nemamo dobitnika, istog ćemo dana odigrati i drugu igru, a ako se dogodi da ni tad nemamo dobitnika, nagradu prenosimo u sljedeći dan.

Skoncentriraj se i/ili pripremi olovku i papir i uzmi nam taj poklon paket!

Sretno!

 

Pravilnik Pomaknuti kviz – Kraš 

 

#odhrskaj sve brige uz novu Torticu Crunchy

 Stigla je Tortica Crunchy, posebna i drugačija po izrazito zaraznoj hrskavosti prhkog vafla

Zagreb, 31. kolovoza 2021. –  Torticom Crunchy proširen je Krašev asortiman Tortica, a od klasične se razlikuje po prhkom, hrskavom vaflu koji nije preliven čokoladom. Nova Tortica donosi savršen spoj nježne mliječne i fine lješnjak kreme obogaćene komadićima kakaovca i mnogima će, bez sumnje, postati najdraža poslastica. Torticu Crunchy toliko je zarazno hrskati da je upravo trenutak glasnog (i slasnog!) hrskanja inspiracija za novu kampanju #odhrskaj.  

Nema te svakodnevne situacije u kojoj vam netko ili nešto blago „digne tlak“, a da se ne možete smiriti uz kratku, hrskavu pauzu uz Torticu Crunchy.

Prijateljica vam svakodnevno pokazuje na stotine fotografija svojeg djeteta? Kolegica iz ureda nakon dvije godine još uvijek ne zna upaliti zvuk na online sastanku, a totalno suosjećate s onim mladim dečkom koji sate i sate provodi kao osobni fotograf svoje drage? Kraš je pripremio tri videa u kojima će se, vjerujemo, mnogi prepoznati.

Video Mama https://youtu.be/l6yZZT7eqQg

Video Zoom https://youtu.be/Ah_NZx6e1DE

Video Instagram https://youtu.be/IOa6-EyoTQg

Nađete li se i sami u sličnoj situaciji, iz Kraša vam poručuju da je upravo nova Tortica Crunchy savršeno rješenje za #odhrskaj trenutak kojim dan odmah postaje bolji. A nakon što je okusite, probajte ne misliti na Torticu.