Future Scope dovodi Josepha Capriatija!

Future Scope team vodi nas na zadnji ljetni open air party na Jarunsko jezero, uz karizmatičnog talijanskog DJ-a i producenta, Josepha Capriatija.
Party se trebao održati u klubu Boogaloo, ali kako još uvijek postoje ograničenja za klubove što se radnog vremena tiče, ovu subotu imamo intimno druženje sa Josephom Capriatijem na Jarunu pored skejt parka.
U slučaju lošeg ili hladnog vremena organiziran je šator. Za vremensku prognozu još ne znamo, ali jedno je sigurno slušat ćemo Josepha Capriatija, koji je nedavno objavio svoju novu stvar “Love Changed Me” u suradnji s Ericom Kupperom i Byronom Stingilyjem za poznati Redimension.
Njegov LP “Metarmofosi” ove je godine dobio novo ruho u obliku remixeva za koje su se pobrinula istančana imena poput Gaetana Parisiana, Carl Coxa te Masters At Work.
Nastavno na vodeće ime line up-a, stiže i neponovljivi Petar Dundov koji je ove godine postao vlasnik Ambasadorove nagrade za najbolje techno izdanje. Tijekom svoje karijere objavio je niz EP-ova, u suradnji s drugim izvodačima, ali i samostalno.
Posljednji EP “Euklidia / Intiwatana” izašao je u svibnju za Sudbeat Music.
Ulaznice su dostupne preko sustava Entrio.