Pick of the week

Novi glazbeni petak je tu! Podvlačimo crtu na najbolje stvari koje su izašle ovaj tjedan. Naša Tea Hendija za sve nas odabrala je pet favorita koje ćeš ovaj vikend slušati na repeat!

 

Joel Corry – I Wish (feat. Mabel) 

Dva hitmejkera iz Britanije spojili su se za jednu preslatku dancefloor bombu! Sve što izađe iz radionice Joela Corryja postaje instantno hit, a na vokalu je ovoga puta Mabel koja je toliko dobra da su je za svoje stvari posuđivali i Tiesto i Clean Bandit.

 

Huxley- Man Enough

I Huxley zna recept za hit! Znamo da sample rnb pjesme na koju smo vibe-ali kao klinci uvijek pali. Ovaj put obradio je Toni Braxton- He Wasn’t Man Enough iz 2000.godine. Stvar je toliko jaka da je izašla na labelu za Ultra Music!

 

BIA – CAN’T TOUCH THIS 

Kad spojiš gene iz Puerto Rica i Italije, dobiješ prekrasnu repepericu Biu! Nakon viralnog megahita Whole lotta money, počastila nas je novim singlom u kojem je semplirala legendarni Milkshake od Kelis.

 

 

MEDUZA – Tell It To My Heart ft. Hozier

Odmah već na prve taktove pjesme prepoznaš da je riječ o produkciji Meduze koja je uvijek na razini. Pomalo mračno, ali dosta catchy s brutalno jakim vokalom od Hoziera, prognoziram još jedan hit za ove Talijane koji već iza sebe imaju nominaciju za Grammyja.

 

 

Full Ferry – Zatvaram k’o Carola (Mike & Me Remix) 

I za kraj jedna iz domaće produkcije! Full Ferry nas je već rasplesao sa svojom Zatvaram k’o Carola, a sad je dobio i malo žešći remix koji je složio Mike & Me.

 

Pick of the week donosi naša glazbena urednica Tea Hendija.