PICK OF THE WEEK: It got better i to uz KREAM-ov special touch!

Novi petak, novi Pick of the Week. Naša Tea Hendija je u hrpi nove mjuze izabrala one stvari koje će ti sigurno podignuti vikend koji je ispred nas.

  1. Squid Game & Do It To It (Zedd Edit)

Najbolje kombinacije su one naizgled nespojive! Zedd je opet dokazao da je pravi majstor što se mixanja tiče i napravio bomba mash up.

Spojio je intro pjesme iz serije Squid Game i povezao s tech house bangerom Do it to it. Prognoziram da će ovo biti festivalska himna ovoga ljeta.

2. Swedish House Mafia – It Gets Better (KREAM Remix)

Sam intro ovog remixa je remek djelo za sebe. Šta drugo reći nego, It got better i to uz KREAM-ov special touch koji je ovom bangeru dao još dodatno pojačanje.  Ovo će se sigurno naći i na playlisti Enterove Peglaone.

3.Tiësto & Ava Max – The Motto

Kad se spoje jak i neobičan vokal Ave Max sa Tiestovim prepoznatljivim catchy beatom nastane garantirani hit. Dok slušaš ovaj refren sigurno ćeš se osjećati kao main character. Ovo ide na repeat!

4.Post Malone and The Weeknd – One Right Now

Ovo je suradnja koju nismo znali da trebamo, ali smo je dobili! Spojila se dvojica najjačih kulera na sceni: The Weeknd i Post Malone. Po soundu ovo više baca na Weeknda jer je synthy klupska traka, ali vokali od Austina Posta daju pjesmi taj dodatni special touch.

5.Won’t Be Walking Away · Dallerium · Lanns · Replay M

I za kraj nešto iz domaće radionice! Na prvo slušanje sam mislila da se radi o novoj pjesmi Meduze ili Topica, ali već na drugo se totalno kuži signature sound našeg dj dvojca Dallerium-a koji su ponovo izdali za Selected. U 2 minute i 56 sec možeš čuti koliko su talentirani producenti Tomislav i Dino, thumbs up!