BORIS BREJCHA EKSKLUZIVNO ZA ENTER: “IMAM DOVOLJNO STVARI NA RAČUNALU ZA DVA ALBUMA”

Written by on 12/11/2021

Ususret novom albumu Luka je pričao sa Borisom Brejchom o radu tijekom korone,, glazbenim utjecajima i što bi mogli očekivati na novom albumu ,,Never Stop Dancing” koji izlazi 26. studenog. Boris se javio iz svog doma u Njemačkoj i prije odgovaranja na pitanje smo imali priliku čuti 2 nove stvari i pogledati spot za singl ,,Never Stop Dancing” koji je izbacio za Ultra Music.

Na novom albumu će se nalaziti 11 pjesama i odmah prvi prvom slušanju dvije stvari ,,Himmelblau” i ,,Afterlife” se može prepoznati autentični Brejcha zvuk. Jednostavna bas melodija, punchy kick i oštar snare odmah okidaju klimanje glave u ritmu. Iako ga čeka izlazak novog albuma na rođendan za 15 dana, Boris ne miruje. Već ovaj vikend ga čekaju nastupi u Švedskoj i Njemačkoj.

Većina albuma je nastala tijekom 2020. godine i odražava kako se osjećao u razdoblju COVID-a. Izolacija mu je pokazala važnost partijanja i plesa zbog čega se i album zove Never Stop Dancing. Za glavni singl s albuma ,,Never Stop Dancing” se igrao i s elementima funka što je diglo stvar na skroz novu razinu od uobičajenog Brejche. Emocije koje želi izazvati svojom novom glazbom su nada, sreća i neutaživa žeđ za plesom u čemu je definitivno i uspio sudeći po teaserima pjesama koje objavljuje

Neke od utjecaja na svoju glazbu je naveo Stephan Bodzina, njemačkog DJ-a i producenta uz Hans Zimmera koji ga fascinira velikim i čestim promjenama u svojim skladbama. Isto tako je rekao da često suša pop, rock i radio odakle mu također može doći inspiracija. Još jedna pozitivna stvar koju je rekao je da trenutno na računalu ima dovoljno pjesama za čak 2 albuma tako da nam sigurno neće faliti Brejchinih stvari u budućnosti. S obzirom da mu treba otprilike samo tri dana za složiti jednu pjesmu, nije ni čudo da ih ima toliko u rukavu i spremne za objavu.

Novi album ,,Never Stop Dancing” ćeš moći cijelog čuti 26. studenog na Borisov 40-i rođendan. Do tada možeš uživati u singlu ,,Never Stop Dancing” i teaserima novih stvari koje će svakodnevno objavljivati na svom Instagram računu do lansiranja albuma.

 

Izvor fotografije: youtube 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]