PICK OF THE WEEK: The Weeknd na španjolskom klizi dobro kao i njene šljokice po svilenim najlonkama!

Nakon što su nas prošlog tjedna doslovno sve veće dj face bombardirale novim pjesmama, došao nam je malo više chill tjedan što se glazbe tiče. Evo što nam je novo na glazbenoj sceni ovaj tjedan!

  1. 7SKIES – Pressure

Kad ti debitantska stvar izađe na label-u od Don Diabla Hexagon, onda znaš da si napravio nešto kvalitetno! 7 Skies, inače talijanski producent složio je nešto mračniji klupski hit koji je već ovaj tjedan bio premijerno i kod nas u Peglaoni.

2. Gorgon City, Aura James – Oxygen (Franky Wah Remix)

Prilično je izazovno producentski složiti takvu pjesmu da ti istovremeno pobudi sve emocije- i tugu i sreću! Dok ovo slušam mogu zamisliti da se vozim po mraku negdje izvan civilizacije po praznoj cesti bez ikakvog jasnog pravca kamo idem. Gdje god išli, ono što je sigurno je da će nas Gorgon City, Aura James i Franky Wah dovesti na pravu destinaciju!

 

3. Robin Schulz ft. Dennis Lloyd – Young Right Now

Dok smo nažalost još u vremenu pandemije, više ni nemamo osjećaj koja je godina, koji je dan, ni koliko je vremena prošlo od samog starta. Zato ni ne čudi da fenomenalan vokalist Dennis Lloyd na novom hitu pita: „Are we young right now“?
Zajedno uz odličnu produkciju Robina Schulza, dečki su postigli da stvarno zaboravimo na vrijeme i jednostavno uživamo u jako zaraznoj melodiji.

 

4. LISA – MONEY (HÄWK VIP Edit)

Znaš onaj feeling kad možeš biti na danceflooru satima i satima, ali kad treba trčati onda ostaneš bez daha nakon tri koraka? E pa nadam se da me feelate.. Pjesma na koju itekako možemo plesati je tech house remix od K pop kulerice i članice Blackpinka Lise jer ima jako groovy ritam. Ovo također ide u playlistu Peglaone!

 

5. ROSALÍA – LA FAMA (Official Video) ft. The Weeknd

Pokušavam skužiti da li je na snimanju spota bilo jako hladno jer The Weeknd ima zimsku jaknu i kapu ili previše vruće jer Rosalia ima prozirnu kratku haljinu na šljokice. Kako god bilo, kombinacija je jako hot! Ona je standardno u svom flamenco pop moodu, a njegov vokal na španjolskom klizi dobro kao i njene šljokice po svilenim najlonkama.