PICK OF THE WEEK: Svjetska produkcija, svjetski glas Nike Turković i pjesma koja će se još dugo vrtiti u našem eteru!

Jučerašnji slobodni dan dobro sam iskoristila, pogotovo u pospremanju stana, a znamo da nam za pospremanje uvijek treba i dobra playlista! Zato sam detaljno pretražila sve glazbene kanale, ljestvice i najnovije DJ setove u potrazi za novim hot stvarima koje zaslužuju svoje mjesto u Pick Of The Weeku.

1. Bruno Be, Sandeville, Alexandra Prince – So Many Times

Kasna ljetna večer, kosa mi je još slana i mokra od mora, a ja doma s frendicama pijem koktele dok se spremamo za izlazak u beach bar. Oblačim svoje nisko rezane traperice s debelim remenom i stavljam bijele hoops naušnice, a u pozadini svira “So many times”!Miris mora i ljetni vibe vraća nam se uz novu dobru obradu ovog klasika, a modne trendove smo, sva sreća, ostavili u 2000-ima.

2. Armin van Buuren x The Stickmen Project – No Fun

Brončani na DJ Mag Top 100 ljestvici ove godine, ali zlatan što se produkcije tiče: Armin Van Buuren kao tata trance-a koketira s future house-om za jedan garantirani hit na danceflooru.

3. Nika Turković – tvoj mir

“Oooo bože, sve bolje izgledaš, sve bolje zvučiš”, jedan je od najlajkanijih komentara za novi Nikin spot i odmah ti je jasno da je cura opet ubila! Svjetska produkcija, svjetski glas i pjesma koja će se još dugo vrtiti u našem eteru.

P.S. Nika, pliz, proslijedi mi broj od svog stilista, thnx!

4. Diplo, Paul Woolford & Kareen Lomax – Promises 

Iako nam je ova pjesma u eteru već neko vrijeme, tek je sad sužbeno kao singl dobila i svoj spot te zato te zaslužuje i svoj spot u ovom Pick of the weeku! U vokal Kareen Lomax sam se zaljubila već na njihovoj prvoj suradnji na pjesmi Looking for me, a svima koji su fanovi poput mene preporučam da bacite uho i na njenu akustičnu live izvedbu.

5. DVBBS & Space Primates – Say It feat. GASHI

Nekad su producirali Big room EDM i dominirali na glazbenoj sceni sa tada full popularnim zvukom za svoj hit Tsunami, a sada nam je stigao okret za 180. Iskreno, ovaj sound DVBBS-a mi osobno više odgovara jer me dosta podsjeća na Topica ili Meduzu, a ova suradnja će sigurno biti novi hit za label Ultra Music.