100 ISPUNJENIH ŽELJA: I ove godine imaš priliku biti Djed Božićnjak

Sobovi su na startnim pozicijama i čekaju da i ti, uz našu pomoć, ispuniš naše čarobne saonice poklonima i na taj način ostvariš želje onim najmlađima. Ove godine imaš čast biti naš poseban Djed Božićnjak te ispuniti srca stotine djece iz domova za djecu i mlade bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi najvećom srećom!

Enter Zagreb i ovih si je blagdana zadao poseban zadatak – uz tvoju pomoć ispuniti božićne želje mališana iz tih domova. Posjetili smo domove u Nazorovoj, Laduču, I. G. Kovačiću i A. G. Matošu te prikupili stotinjak dječjih želja koje trebamo ispuniti do Božića!

U našoj redakciji već je okićeno veliko božićno drvce na kojem će biti ispisane dječje želje. Želja ima svakakvih – od plišanih igračaka, autića, nogometnih lopti i čokolade pa do novih slušalica, tenisica i majica. Ono što su mališani napisali, obično su vrlo skromne želje, ali nagrada je obostrana, jer uz poklon ti dobivaš nešto neprocjenjivo, a to je taj predivan osjećaj zahvalnosti što si za nekoga učinio dobro djelo. Naše drvce spremno čeka da se ispuni prostor ispred i ispod njega šarenim kutijama i poklonima koje ćemo svi mi na Enteru odnijeti u domove.

Sve želje djece moći ćeš na jednom mjestu pronaći na našem webu od četvrtka, 02. prosinca. Odlučiš li se na ispunjavanje barem jedne od njih, svoj poklon i čestitku za dijete kojem želiš ispuniti želju, možeš u bilo kojem trenutku ostaviti na našoj adresi Avenija Većeslava Holjevca 29, Zagreb.

Molimo te da ispunjavanje određene dječje želje i svoj dolazak najaviš putem maila na [email protected], na naš  WhatsApp (099 7979 999) ili putem inboxa na društvenim mrežama. Na našem webu ćeš u svakom trenutku moći vidjeti koje su želje ispunjene, a koje još čekaju, tako da ne bi došlo do duplanja poklona.

Vrlo smo ponosni na odaziv svih vas, a želje smo prijašnjih godina znali ispunili u redordnom roku. Držimo palčeve kako ćemo i ove godine staviti osmijeh na lice brojnoj djeci te zajedničkim snagama napraviti Božić nezaboravnim i čarobnim!