Pick of the week: Evo kako zvuči glazbeni ‘black Friday’!

Dok se neki nabrijavaju na nove popuste i sniženja koja nam najavljuju već od početka mjeseca uz akcije za black Friday, ja se nabrijavam iz tjedna u tjedan na nova glazbena izdanja!

Osim što je black Friday jedna od glavnih tema na kavama, opako nam se bliži i Božić, tako da su u ovotjedni Pick of the week uletile i prve nove božićne pjesme! Kao i svaki put do sad, predstavljam ti top stvari raznih glazbenih stilova, tako da će se ovdje naći za svakoga po nešto.

  1. DJ S.K.T – Call On Me

Pjesmu sam prvi put čula nedavno i odmah sam se zakačila za neobičan muški vokal i zapisala si lyricse: ‘Na na na, E e..’ Nakon traženja novih pjesama, skužila sam da iza produkcije stoji nevjerojatno talentirani Britanac Dj S.K.T. Iako je stvar izašla pred sam kraj godine, mogu reći da će sigurno ući u mojih top 100 najboljih pjesama ove godine.

 

  1. Bryson Tiller – lonely christmas ft. Justin Bieber, Poo Bear

Uglavnom su božićne pjesme veselog karaktera, ali se reper Bryson Tiller odlučio za nešto drugačije! Uz ovaj nostalgični božićni ugođaj savršeno pašu njegovi smooth rnb vokali kojima se pridružuje i Bieber, ali i Poo Bear s kojima je već ranije surađivao.

Tiller je ovu stvar izbacio na svom najnovijem božićnom EP-u ‘A Different Christmas’, a što se tiče ‘Lonely Christmas-a’, neka nam to ove godine ostane samo u nazivu ove pjesme.

 

  1. John Summit – Human (ft. Echoes)

Kad bi mi netko rekao da mogu birati koji DJ će mi svirati doma za doček nove godine, odabrala bih Johna Summita! Osim što producira fenomenalno kvalitetan tech i melodic house, dečko se odlično zna i zezati, čemu svjedoče i njegovi insta storiji.

Ni ne čudi da ovaj mali talent stiže iz Chicaga, grada iz kojeg je doslovno nastala house glazba, a stvar Human sigurno će se naći i na Enterovom službenom top chartu.

 

  1. Hook N Sling X Nico & Vinz- Break my heart

Hook N Sling pokazao nam je svoju kvalitetu već 2021. svojim singlom Tokyo by Night koja je bila toliko dobra da ju je remixirao i Axwell. Nakon kratke pauze, vraća nam se sa novim singlom Break my heart koja je vrlo pitka, catchy i radio friendly.

Thumbs up!

 

  1. Kryder – Piece Of Art

Jedan od boljih kužera u trance i progressive house je definitivno Britanac Kryder koji je nedavno izbacio ovaj glazbeni ‘Piece of art’. Odlično se uklapa u neki malo više chill dio seta Peglaone, a zapela mi je za uho i zbog super vokala.