ULTRA DAY NA ENTERU: poklanjamo ulaznice, DJ live set i merch za najveći festival u regiji!

Nakon dvije godine vraća nam se najveći festival u Hrvatskoj. Ultra Europe, festival elektronske glazbe u Splitu, službeno se održava sljedeće godine od 08. do 10. srpnja, a start prodaje ulaznica zakazan je za 01.12. Zato smo sutrašnji dan odlučili proslaviti s posebnim radijskim eventom “Ultra day”.

Čeka te brutalna festivalska mjuza, live DJ set by Mike and Me i nagradne igre u kojima možeš osvojiti ulaznice i merch. Na tebi je da sutra upališ Enter Zagreb čim se probudiš i čekaš svoju priliku da na naš račun odeš na najveći festival u regiji.

Prva prilika za osvajanje ulaznica je na instagramu. Imaš zadatak da se fotkaš s komadom papira na kojem piše “Idem na Ultru” uz to ubaciš i #DestinationUE2022. Pripazi da ti profil bude javan, a ulaznice osvaja najkreativniji post.  

Druga prilika je da svi koji su u Zagrebu ostave sve što rade i na znak u eteru krenu prema Aveniji Većeslava Holjevca 29, jer tko prvi dođe ima dva upada na festival i Ultra Europe merch. Zgrabiti ulaznice možeš još jednom igrom u kojoj je najbitnije da imaš dobre glasnice. Igra se zove “Ultra Drop Shot!” gdje ćemo ti pustiti dio pjesme, a na tebi je da što bolje i kreativnije nastaviš drop preko audio poruke na 099 797 9999.

U Maratonu hitova očekuje te i gostovanje voditelja projekta Ultra Europe, Aleka El Kazala koji će našoj Alex Milinković ispričati nešto više o eventu. Osvrnuti će se na zadnjih sedam godina ovog događaja, ali dotaknuti će se i onog što nas čeka sljedeće godine. Ultru će još komentirati i vlasnik festivala Joe Bašić. 

Ultra poklanja i live DJ set koji će krenuti u 19h, a za DJ pultom će biti Mike and Me.

Sve što ti možemo reći je: dobro se naspavaj jer sutra na Enteru idemo samo jako!