Pick of the week: Domaći producenti rade punom parom!

Written by on 03/12/2021

Svi smo bili dobri ove godine tako da nas je glazbeni sv.Nikola počastio odličnim novim glazbenim izdanjima! Osim stranih, naši domaći producenti rade punom parom i hrpa njih se našla u ovotjednom Pick of the week-u.

  1. Vanillaz – Ameno (#BeTheMeister Edit)

Vanillazi su se vratili s još jednom bomba obradom! Pjesma Ameno sadrži sample iz 90-ih, a fora je znati i da same riječi pjesme ne znače apsolutno ništa jer su pisane na ‘pseudo-latinskom’.

 

  1. MATRODA x J BALVIN x SKRILLEX – IN DA GETTO

Svi normalni ljudi imaju 24 sata u danu, a Matroda očito ima 25, jer osim što rastura po američoj turneji, ima vremena i producirati fenomenalne stvari. Počastio nas je posebnim ‘Hidden gems’ paketom pjesama koje sadrže brojne remixeve, a ovu sam izabrala samo zato jer sam velik fan Skrillexa.

 

  1. Jax Jones – Phases, with Sinead Harnett

Čim čuješ sound logo: ‘What you, what you gon’ do?’ znaš da je iza pjesme talentirani Jax Jones!

Ova stvar izdana je za 25.obljetnicu Pokémona, tako da je i spot u tom stilu, a Jax osim što je vrhunski producent je i jako simpa lik u što sam se uvjerila dok sam ga intervjuirala prije nastupa u Zagrebu. Držimo fige da ovu stvar čujemo live čim prije u nekom dj setu.

 

  1. Pete Tong, Kölsch – Ghosts (Visualiser) ft. Jules Buckley

Pete Tong, dugogodišnji DJ s BBC-a, koji je institucija sam za sebe izbacio je mračnu electro house stvar Ghosts koja će se odlično uklopiti u Enter Peglaonu. Inače za sve koji obožavaju house klasike, preporučam da chekirate na YT Ibiza Classics live, koje Pete Tong izvodi skupa sa The Heritage Orchestra.

 

  1. Pete Tong, Eats Everything, Vula – Hideaway ft. Jules Buckley

Prvi put da se u Pick of the week-u našao jedan izvođač dva puta! Pete Tong obradio je house klasik Hideaway koji je izašao kad sam išla u drugi osnovne tako da sam tad tu pjesmu snimala s radija na kazete. Ne sumnjam kako će i ovo postati kultni klasik i da će na playlisti Entera biti još dugo.

 

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]