Pick of the week: Sudar titana produkcije za novi dancefloor klasik!

Sv.Nikola je ove godine stvarno mislio na mene tako da mi je umjesto čokolade ostavio glazbene darove koje vam predstavljam u ovotjednom Pick of the Week-u!

  1. Liu, Hawk, Erjona Sylejmani – Hanging Tree

Iako još uvijek nisam pogledala Hunger Games, film me zanima zbog ove scene u kojoj Jennifer Lawrence pjeva glavnu melodiju. Toliko je catchy da su je remixirali već i Michael Bibi i HOSH & 1979, a sad nam je stigla i nova verzija!

 

  1. Niall Horan & Anne-Marie – Everywhere (BBC Children In Need)

Pjesma koja je izašla iste godine kad sam se rodila (nemojte sad pliz guglati) i bila je ogroman hit grupe Fleetwood Mac s najvećim brojem prodanih primjeraka u Velikoj Britaniji. Kad ideš raditi remake tako velike pjesme, očekivanja su naravno ogromna, ali su ih definitivno opravdali Niall Horan i Anne-Marie. Također je poseban bonus pjesmi što back vokale daje Sam Smith, a u spotu se pojavljuje i ludi Lewis Capaldi.

Christmas vibe 10/10.

  1. Faithless vs David Guetta – God is A DJ

Šta drugo reći nego- sudar titana! Iako dancefloor klasik God is a DJ možemo čuti subotom u throwback showu Maraton Beatova, sad ćemo je slušati i dnevnoj varijanti i to u novom, pojačanom izdanju. Stvar je izašla na label-u Ministry of Sound, a onaj epic hook prije refrena jedva čekam čuti live na nekom festivalu iduće godine.

  1. Purple Disco Machine – Rise ft. Tasita D’Mour

Nema jačeg producenta od disco house-a od Purple Disco Machine-a! Njegov Fireworks će se definitivno naći među top 100 Enterovih pjesama 2021.godine. Čim čuješ taj disco house ritam, znaš da je on iza produkcije, a vokali su od jako talentirane Britanke Tasite D’Mour.

  1. James Hype & Tita Lau – Disconnected

I za kraj jedan pravi tech house banger! James Hype je jedan rijetkih dj-a koje je gušt i gledati i slušati jer radi često live stream setove i to na čak 4 playera. Disconnected je dosta minimalistički složena što se produkcije tiče, ali je zato idealna za Enterovu Peglaonu.