ENTEROVCI IZABRALI NAJBOLJE PJESME U 2021. !

Written by on 30/12/2021

Jurimo prema samom kraju ove lude 2021. koja nije bila festivalska godina, ali možemo reći da su producenti i DJ-i diljem svijeta bili poprilično vrijedni. Naša playlista 365 dana bila je puna dobre mjuze koja ostavila dojam i na naše radijske voditelje. Alex, Filip i Luka su izabrali svoje najbolje pjesme u 2021. možda se i neka tvoja najdraža našla na popisu. 

 

Alex Milinković, Maraton hitova 

Koja luda godina iza nas. Nismo se družili na festivalima ni na koncertima, ali smo si bili dobro društvo u Maratonu hitova. Zajedno smo gazili svaki radni dan i to u ritmu brutalne mjuze. Neke hitove moram priznati pojačavala sam mrvicu jače u studiju.  Ako mene pitaš, ovu godinu je definitivno obilježio za mene najveći i najbolji Ed Sheeran. Dokaz su i brojne nominacije za Grammy kao i činjenica da su mu čak tri pjesme ove godine u Top 40 najboljih u Velikoj Britaniji.

1. Ewan McVicar – Tell Me Something Good

2. Ed Sheeran – Bad Habits

3. The Weeknd – Save Your Tears

 

 

Filip Bešlić, Enter jutro 

Partyje smo barem malo podebljali u odnosu na 2020., ali što se dobre mjuze tiče tu 2021. nije nimalo zakazala. Nastavio se trend remake-ova i zaraznih beatova na pjesme koje su meni nove jer originale sam mogao slušati samo u pelenama. Nije mi bilo nimalo lako, ali uspio sam od oceana brutalne mjuze izdvojiti top 3 favorita 2021.

1. Ewan McVicar – Tell Me Something Good

 

2. Fred Again – Marea (We’ve Lost Dancing)

3. Rain Radio – Talk About

 

 

Luka Jovica, After na Enteru 

Velika glazbena godina je iza nas. Lagano se glazbena sceni počela buditi i vraćati u normalu. Puno novih stvari, puno remixa starih klasika s modernim twistom i lagano vraćanje live nastupima su obilježili ovogodišnju glazbenu scenu.

Moje top 3 stvari za 2021. godinu su itekako ostavile trag koliko na sceni toliko i na meni u godini koja je iza nas.

Prema Beatportu najbolja alternativna producentica Charlotte De Witte i Beatportova najprodavanija techno stvar ove godine  se morala naći na mojoj listi. Ovaj remix The Age of Love u suradnji s Ericom Sangiulianom je savršena stvar da te pogura kroz najteži leg day ili nabrije za pravi party. Eli Brown i Green Velvet su u svojoj suradnji Unapologetic Raver savršeno predočili stanje u 2021. godini. Kad poslušaš Unapologetic Raver sve će ti biti jasno i znat ćeš kakvim partijima težiti u sljedećoj godini. Naravno, morao sam staviti i najdražu stvar koju smo vrtili na Enteru ove godine i to je bez premca obrada klasika Last Night A DJ Saved My Life našeg Mike&Me-a.

 

1. The Age Of Love (Charlotte de Witte & Enrico Sangiuliano Remix – Edit)

 

2. Eli Brown & Green Velvet – Unapologetic Raver

3. Mike&Me Last Night the Dj Saved My Life

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]