LMF DONOSI PRVI VAL IZVOĐAČA: NA JARUN STIŽU ARTBAT I MARK KNIGHT!

Written by on 12/01/2022

Početak ljeta bit će prava glazbena senzacija na zagrebačkom Jarunu. LMF Festival donosi prvi val izvođača i službeno otkriva velika svjetska i domaća imena koja će nastupati u Hrvatskoj od 3. do 5. lipnja.

Među prvima, ekskluzivno dolazi jedna od trenutno najtraženijih senzacija elektronske glazbe, Artbat, dvojica iskusnih DJ-a i producenata koji su prepoznatljivi po svojem melodičnom house i techno zvuku. Ovu kijevsku senzaciju jednako voli i publika i DJ-i, budući da njihovi singlovi broje milijune preslušavanja na streaming platformama, a u 2021. su završili u top 3 najprodavanija izvođača na vodećem dućanu elektronske glazbe Beatport-u.

Uz njih je i Mark Knight, veliki producent, osnivač Toolrooma i među najprodavanijih izvođača Beatporta koji je 2010. zaslužio biti nominiran za nagradu Grammy.  Kao i na prvom izdanju, publika LMF-a na Jarunu ponovno će moći uživati i plesati uz Eli Brown. Tijekom svoje karijere, suradnje ostvaruje s brojnim cijenjenim imenima – Solardo, Green Velvet, Calvin Harris. Pridružuje mu se Manuel De La Mare, talijanski DJ i producent, jedan od osnivača poznate 303lovers izdavačke etikete koja broji mnoga uspješna izdanja. Njima uz bok, nastupit će i Technasia, obožavani dugogodišnji pariški DJ i producent, u zadnje vrijeme široj publici možda najpoznatiji po house hitu „Suga“ u suradnji s Green Velvetom.

Premijerno će na drugom izdanju LMF-a nastupiti i duo Phil & Derek, Miss Monique, poznata po svom progressive house zvuku koji će definitivno rasplamsati publiku. Iza sebe ima brojne nastupe, od boat partyja na Ibizi do svjetskih poznatih festivala.

Regionalnih i domaćih izvođača neće nedostajati! Dobro poznata imena moći će se vidjeti u ova tri dana festivala. Srpski DJ i producent Andrew Meller, pridružit će se pozornici LMF Festivala. Andrew tijekom svoje bogate karijere puni brojne klupske prostore, a publiku bez ikakvih problema zabavlja svojim setovima kroz koje provlači različite stilove elektronske glazbe. Bitan pomak dogodio mu se kada se njegova stvar “Born Slippy (Reincarnation Mix)” našla na prvom mjestu Beatport top 100 ljestvice. Regionalnu podršku pružit će i Mike Vale, slovenski tech-house DJ čije ime je često spomenuto na glazbenim top ljestvicama diljem cijeloga svijeta te najpoznatije splitsko techno ime, DJ Jock. Njegovu produkciju već dugo vrte velika imena, Adam Beyer, Ilario Alicante , Carl Cox i Cristian Varela, a uz Miss Monique, nastupit će i još jedna ženska snaga LMF-a, mlada zagrebačka techno dama Kali. Od domaćih snaga koje su se našle i na prvom izdanju festivala, vraćaju se dobro poznati  Tomo in der Mühlen koji će publiku ponovno rasplesati svojim energičnim techno zvukom i Yakka, dobitnik Ambasador nagrade za najboljeg hrvatskog DJ-a 2018 i najboljeg house DJ-a 2019.

U prodaji su i Early Bird ulaznice, za 3 dana festivala kupiti ih možete po cijeni od 420 kuna, dok su VIP festivalske ulaznice trenutno 630 kuna

Facebook Comments
Tagged as

[There are no radio stations in the database]