Pick of the week: Old school trance doživio je svoj revival!

Written by on 28/01/2022

Danas zaista nije bilo lako odabrati najbolje od najboljeg za Pick of the week jer me zaista dočekala hrpa nove mjuze! Eter Entera krcat je premijerama, naši najdraži dj-i i producenti prekinuli
su pauzu i napokon nas počastili novim stvarima, a posebno me razveselila jedna neobična suradnja od Disclosure-a i Zedd-a!

  1. Topic, Robin Schulz, Nico Santos, Paul Van Dyk – In Your Arms (For An Angel)

Generacija koja se još sjeća kultnog festivala The Love Parade skužiti će poznatu melodiju koju su obradili Topic i Robin Schulz.

For an Angel najpoznatija je stvar trance dj-a Paula van Dyka, pa ni ne čudi da je na vokalu njegov sunarodnjak Nico Santos. Velik lajk za revival iconic melodije!

 

  1. Disclosure & Zedd – You’ve Got to Let Go If You Want to Be Free

Kad nekome spomeneš ime Anton Zaslavski, to zvuči kao autor neke jako ozbiljne ruske literature. No, stvarnost je potpuno drugačija od toga: iza ozbiljnog imena skriva se ne tako ozbiljan Zedd, a ovaj put sakrio se i u studiju sa dečkima iz dj dvojca Disclosure. Prema bas liniji, rekla bih da su braća Lawrence stavili svoj prepoznatljivi sound koji je samo još malo dodatno začinio Zedd. Classy, elegantno i pitko uz dosta relatable naziv pjesme- You’ve got to let go if you want to be free.

 

  1. Purple Disco Machine, Sophie and the Giants – In The Dark (Club Dub Mix)

Prošli tjedan kralj disco house-a Purple Disco Machine upao je u Pick of the week sa svojom fenomenalnom retro pjesmom In the Dark, a ovaj tjedan počastio nas je i malo jačim remixom! Ova varijanta napravljena je za profi umiksavanje dj-ima na dance flooru, dok je original ostavljen da plovi radijskim vodama.

 

4. The Black Eyed Peas – Shut Up (Chapter & Verse Remix)

Moram priznati da sam jedna od onih ljudi koji vole glasno u autu slušati mjuzu i ne volim kad netko krene pričati sa mnom dok slušam svoju najdražu pjesmu, tako da mi je drago da je i ova prigodnog naziva- Shut up. Sjećam se da je to bio prvi singl tad još nepoznate grupe The Black Eyed Peas, a danas skoro 20 godina nakon i dalje ne mogu točno skužiti što naziv grupe znači. Kako god bilo, dosta karaktera vokalno je dala Fergie na refrenu, a sad dolazi još i više od izražaja kad ju je podebljao Britanac Chapter & Verse.

 

5. Vintage Culture & Sonny Fodera- Nightjar (feat. SHELLS)

Kad nešto izađe na labelu Defected Records, znam odmah da se radi o kvalitetnom bangeru. Ovu stvar puno puta već su izvodili live tako da smo jedva dočeli i official release, a za potpun doživljaj bilo bi savršeno ovo čuti na festivalu Defected Croatia ovo ljeto na live setu od Vintage Culture-a.

Piše: Tea Hendija

Tea je glazbena urednica Entera od prvog dana. Urednica je i ‘Enter Peglaone‘ koja je prema glasovima publike 2019. proglašena radijskom emisijom godine te je dobitnica nagrade Ambasador.

 

Facebook Comments
Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]