SHAQ, Diplo i Zedd nastupaju uoči Super Bowla

DJ Diesel

Legendarna NBA-zvijezda Shaquille O’Neal sa svojim brendom ‘Shaq’s Fun House Big Game Weekend‘ stiže idućega tjedna u Los Angeles dok se LA Ramsi i Cincinnati Bengalsi pripremaju za epsku borbu na Super Bowlu LVI.

Shaq a.k.a. DJ Diesel, okupio je izvođače kao što su Diplo, Zedd i Lil Wayne, a događaj je (dva dana uoči Super Bowla) upotpunjen i karnevalom.

Diplo i Shaq
Diplo i Shaq (foto: Shaquille O’ Neal/Facebook)

“Uvijek se volim vratiti u moj omiljeni grad, Los Angeles, a ne mogu biti više uzbuđen zbog činjenice što ćemo započeti najveći sportski vikend s najboljim ‘Shaq’s Fun House’ izdanjem do sada”, izjavio je Shaq.

Ipak, glavna glazbena priča 56. Super Bowla, koji će se održati 13. veljače, uvijek je spektakularni show na poluvremenu, a ove godine su glavne zvijezde reperi Eminem, Snoop Dogg, Dr. Dre i Kendrick Lamar te R&B pjevačica Mary J. Blige.

Ova petorka zajedno ima impresivna 43 Grammyja i više od 20 albuma na Billboardovom broju #1. Mary J. Blige, jedina je od njih koja je već nastupala na Super Bowlu i to 2001. godine.

Osim sporta, uvijek je zanimljivo pogledati i najskuplje reklame na koje se troše milijuni dolara na svaku sekundu emitiranja.

(naslovna foto: Shaquille O’ Neal/Facebook)