Novi Nicky Romero: povratak korijenima

Nicky Romero

Vidimo se na plesnom podiju… Već dugo vremena su nam izlasci u klubove ograničeni u odnosu na predpandemijsko razdoblje i svi smo željni festivala, klubova i dobre muzike. Najave za ljeto zvuče obećavajuće, a primjeri nekih zemalja koje ukidaju sve zaštitne mjere daju nam neku nadu da je povratak na staro ipak, koliko toliko, moguć.

Nicky Romero i Protocol Radio
Nicky Romero i Protocol Radio

See You On The Dancefloor’, naziv je nove stvari s kojom Nicky Romero kao da, barem u naslovu, poručuje da je vrijeme za konačni povratak na plesni podij.

Romero i Low Blow, španjolski DJ i producent, udružili su snage i izbacili EP s dvije trake. Uz već spomenutu ‘See You On The Dancefloor’, tu je i ‘Higher’.

Iako nas je nizozemska DJ zvijezda navikla na big room stvari, ovdje čujemo njegov lagani povratak korijenima. To se već dalo naslutiti i kad je nedavno izbacio stvar ‘Acid Is My DNA’.

I sve te stvari mogle bi savršeno funkcionirati, od prvog takta, i u klubovima, i na festivalima. Prvu priliku Romero će imati već idućeg mjeseca na Ultri u Miamiju. U svakom slučaju, vidimo se uskoro negdje na plesnom podiju.

(naslovna foto: Nicky Romero/Facebook)