Zamagljeno ime na Ultrinom lineup-u je HARDWELL?

Written by on 15/02/2022

Ultra Miami vraća se na Bayfront Park za nešto malo više od mjesec dana, točnije 25.-27. ožujka. Headlinere su objavili abecednim redom, a mnogi su primjetili da je među velikim DJ imenima, jedno ime zamagljeno. Sigurno je riječ o nečem velikom. Odmah su uslijedile spekulacije na društvenim mrežama kako je riječ o velikom povratku Hardwella.

Osim toga, zamagljeno ime nalazi se između Garetha Emeryja i Illeniuma. Između slova “G” i slova “I” u abecedi ide slovo “H” pa je i to jedna od pretpostavki s društvenih mreža koje idu u prilog ovom nagađanju.

Ultra Music Festival

foto: Ultra Music Festival

Hardwell se u rujnu 2018. povukao od nastupa uz poruku da se želi više posvetiti privatnom životu. Prije točno dvije godine na Instagramu je objavio znakovitu poruku: “To be continued”.

Postavlja se pitanje: hoće li se Hardwellov veliki povratak na scenu dogoditi upravo na Ultri Miami idućeg mjeseca? Ili da dodamo još jedno: hoćemo li ovoga ljeta slušati Hardwella na Ultri Europe koja još nije objavila cijeli lineup?

 

Ono kad shvatiš da je Hardwellov “Spaceman” star već 10 godina

 

Nekako u isto vrijeme obilježili smo jednu okruglu godišnjicu. ‘Spaceman’ – traka koja je promijenila Hardwellovu karijeru, ali i bitno utjecala na EDM, objavljena je krajem siječnja 2012. godine. Nakon toga Hardwell je nizao uspjehe, dvaput zaredom je bio i svjetski broj jedan na DJ Mag-ovoj godišnjoj ljestvici.

Hardwellovi fanovi obilježili su desetljeće ovog hita u komentarima na YouTube-u. “Već je 2022. godina, a ova stvar je i dalje legendarna!” – piše u jednom komentaru, a drugi je prorekao: “Već je 2595. godina i vanzemaljci s robotima plešu na ovu legendarnu stvar!

Čini se da godine nisu pregazile ovu traku koja je samo na tri objave na YouTubeu poslušana više od 150 milijuna puta.

(naslovna foto: rudgr.com/Hardwell/Facebook)

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]