NAJUSPJEŠNIJI DJ I PRODUCENT DOLAZI U REGIJU: CALVIN HARRIS STIŽE NA EXIT FESTIVAL!

Calvin Harris, najuspješniji DJ i producent svih vremena, stiže na EXIT festival! Ovaj višestruko nagrađivani glazbeni superstar predvodi moćnu Exitovu objavu od 64 nova imena, među kojima su Joel Corry, Jax Jones, ZHU, Honey Dijon, Maceo Plex, James Arthur, Masked Wolf, Reinier Zonneveld, Monolink, Satori, Denis Sulta, Mathame, Sepultura, Napalm Death i mnogi drugi izvođači s čak pet festivalskih pozornica Petrovaradinske tvrđave.

Novo izdanje festivala bit će održano od 7. do 10. srpnja 2022. pod sloganom „Zajedno. Zauvijek!“, a organizatori tvrde kako uskoro stiže još velikih glazbenih imena!

U prodaji su četverodnevne ulaznice po cijeni od 460 kn uz uštedu od 60%. Njihov kontingent je limitiran i kada se rasprodaju u ponudi će se naći ulaznice s višom cijenom.

Jednodnevne ulaznice za petak, 8. sprnja, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds dostupne su po poklon cijenama, s više od 40% popusta. Cijena regularnih jednodnevnih ulaznica je 235 kn, fan pit ulaznice su dostupne po cijeni od 325 kn, a VIP po cijeni od 805 kn.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima i online na stranicama Entrio.hr-a i na stranicama EXIT festivala.