Na Zrće stiže i Ummet Ozcan

Written by on 22/02/2022

Nizozemsko-turska DJ zvijezda Ummet Ozcan stiže na najpopularniju hrvatsku party plažu 13. srpnja. 39-godišnji Ummet će nastupiti u Papayi. Obična ulaznica je 15€, a VIP ulaznica je 21€. Više pronađi ovdje.

Prije dva tjedna izbacio je stvar ‘Gargantua’ za Spinnin’ Records i već skupio gotovo pola milijuna pregleda na YouTubeu.

Odrastao je u Nizozemskoj, epicentru dance glazbe. Prvi veliki uspjeh postigao je s pjesmom ‘Reboot’ 2011. godine. Ta je pjesma bila sedam tjedana broj #1 na Beatportu, a Ozcan je od tada svirao na festivalskim main stagevima širom svijeta.

Njegov veliki hit ‘The Box’ iz 2012. bio je jedan od najizvođenijih stvari na EDC Las Vegas festivalu, a godinu kasnije njegova kolaboracija s W&WThe Code’ obilježila je Ultra Music Festival 2013. kao jedna od najpopularnijih traka.

Tu su još suradnje s R3habom i Nervom na Beatportovom broju #1 ‘Revolution’ i remix svojevrsne himne ‘Eat Sleep Rave Repeat’ od Fatboy Slima koji je radio s dvojcem Dimitri Vegas & Like Mike.

Uslijedile su hit stvari: ‘Raise Your Hands’, ‘Smash’ i ‘Superwave’ koje su opet bile broj #1 na Beatportu i skupile milijune YouTube pregleda. Nastavilo se sa stvarima kao što su ‘The Hum’ (sa duom Dimitri Vegas & Like Mike) ‘Lose Control’ i ‘Stars’ pa suradnja s TiëstomWhat You’re Waiting For’.

Tu su još i ‘Melody’ sa Steveom Aokijem, pa ‘SpaceCats’, ‘Megatron’ i ‘Don’t Stop’, ali i odlični remix ‘More than you know’ od Axwella & Ingrossa.

Kad ga pitate kako je biti zvijezda, odgovorit će vam: „Ne zanima me slava, više mi je stalo do teškog posla oko stvaranja glazbe. Počeo sam stvarati glazbu jer je to moja strast“.

(foto: Ummet Ozcan/Facebook)

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]