Pick of the week: Matroda u društvu Swedish House Mafie!

Opet nam je stigla hrpa glazbenih iznenađenja! Dobili smo slatku catchy suradnju s kojom nas je počastio Kygo, a tu su i nova Becky Hill s Galantisom i Felix Jaehn s Calumom Scottom. Sad vam je i jasno kakvu je opaku konkurenciju imala ekipa koju sam vam odabrala kao top 5 stvari koje su izašle ovaj tjedan.

1. Matroda- Gotta let you go

Jedna osoba na društvenim mrežama koja baš živi život je Matroda! U trenutku dok ovo pišem, on chilla u avionu i na putu je za New York. Uz doslovno filmsku dj karijeru punu nastupa po Americi, Matija ima vremena i za nenormalno dobru produkciju.
Ovaj put obradio je megahit od Dominice Gotta let you go i za razliku od njegove standardne hard core produkcije, dobili smo jedan pošteni house hit.

Gotta Let You Go – YouTube

2. Tough Love – Oh (All My Ladies)

Kolege dj-i Tough Love koji također vode jedan radijski show u Londonu opet dokazuju zašto sam velik fan britanske produkcije. Taman super upada za playlistu Peglaone jer je pravi tech house banger, a ako vam je melodija poznata, to je zato jer se radi o sample-u rnb hita od Ciare iz 2004.

Tough Love – Oh (All My Ladies) – YouTube

 

3. Swedish House Mafia, Sting- Redlight

Znamo da su neke kombinacije na prvu nespojive, kao npr. chilli i čokolada, ali zajedno funkcioniraju savršeno! Jedna od takvih je i ova suradnja koju stvarno nismo očekivali. Ovo su već tizali i svirali live Alesso i Carnage, tako da smo je jedva dočekali. Redlight u sebi ima standardni dark vibes koju potpisuju Šveđani, a sve je dodatno začinio i Sting koji je čak ponovo za njih išao snimati vokalni dio svog mega popularnog hita Roxanne. Posebno su brutalni i vizuali za spot koji su sherali na svoj instagram, tako da jedva čekamo i službeni spot.

Redlight – YouTube

 

4. Kid Cudi, Nigo- Want it bad

Jedan of filmova koji i dalje trendaju je Don’t look up, a u njemu se na kratko pojavljuje i Cudi koji pjeva duet s Arianom Grande. U pauzama od glume, Kid Cudi izbacuje i nove stvari, konkretno prvu ove godine. U komentarima ekipa piše da ih dosta podsjeća na stariju Cudijevu produkciju koja je imala dance vibes, a iza ovog stoji potpis legendarnog Pharella Williamsa.

Kid Cudi & Nigo – Want It Bad (Official Music Video) – YouTube

 

5. Gigi D’Agostino – L’Amour Toujours (Mike & Me Edit)

Prvi album koji sam si kupila bio je L’Amour Toujours od Gigi D’Agostina i tad sam se zaljubila u sound euro dance-a. Od tad su neke stvari s albuma postali klasici, prvo smo dobili obradu Dynora In my mind, a sad se i naš Mihael Mataković prihvatio re-edita. Klasici umiksani u techno su uvijek dobra ideja!

Gigi D’Agostino – L’Amour Toujours (Mike & Me Edit) [Tech House] – YouTube

Piše: Tea Hendija

Tea je glazbena urednica Entera od prvog dana. Urednica je i ‘Enter Peglaone‘ koja je prema glasovima publike 2019. proglašena radijskom emisijom godine te je dobitnica nagrade Ambasador.

Facebook Comments