Pick of the week: Family Affair preko rnb hita do Peglaone!

Written by on 04/03/2022

Još sam pod dojmom novog spota Swedish House Mafie za stvar Redlight koju su napravili u kombinaciji sa Stingom, a upala je u prošlotjedni Pick of the Week.
Što se spotova tiče, preporučam vam taj, a što se pjesama tiče, ovaj petak vas častim s afrobeats Bieberom, nenormalno dobrim novim Guettom, ali i drugim iznenađenjima.

  1. Kamino- Discotech

Stigla nam je nova poslastica iz izdavačke kuće Armina Van Buurena! Mladi britanac koji se preselio u Brooklyn, Kamino, prisjetio nas je kraja 70-ih i uzeo sample megahita od Sister Sledge- Lost in Music. S obzirom da se i moda 70-ih vratila i dućani su puni trapezica i košulja šarenih uzoraka, izgleda da ću si morati kupiti nešto u tom stilu i doći na dancefloor gdje ću čuti 70-e u novijem, tech house izdanju s kojim nas je počastila Armada Music.

Kamino – Discotech (Official Lyric Video) – YouTube

 

  1. Disco Fries – Family Affair (HÄWK & BEYGE Remix)

Jako mudar potez američkog dj dvojca Disco Friesa da su odlučiti uskočiti na vlak popularnosti pjesama koje su se izvodile na Super Bowlu, te izbaciti obradu Mary J.Blige. Zanimljivo je da su tu obradu već objavili prije par godina, ali zahvaljujući tome da se original Family Affair nakon Super Bowla našao na broju 1 Shazama globalnog charta, sad su izbacili nešto malo jači remix.

Disco Fries – Family Affair (HÄWK & BEYGE Remix) [Official Music Video] – YouTube

 

  1. David Guetta & Afrojack ft. Missy Elliott, BIA & Doechii – Trampoline 

Kakva nenormalno dobra kombinacija artista za jednu pjesmu, ovo je bilo najveće glazbeno iznenađenje ovog tjedna. Ova stvar bi mi bila idealan soundtrack za neki ful zabavan film o super junacima, kao npr. novi nastvak Deadpoola. Još službeno nije objavljeno da će izaći treći nastavak, ali Marvel Studio nešto šuška kako bi ga mogli dobiti. Već vidim ludog Ryana Reynoldsa kako hrabro korača u svom kostimu kroz plamene obruče dok svira ovaj banger!

David Guetta & Afrojack ft. Missy Elliott, BIA & Doechii – Trampoline (Official Lyric Video) – YouTube

 

  1. Omah Lay & Justin Bieber – Attention

Definitivno naj chill stvar u ovom Pick of the Weeku: jedna jako cool afrobeats/ pop suradnja Biebera i nigerijskog pjevača i producenta Omaha Layja. Njih dvojica već su surađivali na remixu Bieberovog hita Peaches, a izgleda da je Justin opasno odlučio zaplivati afrobeats vodama jer je prošle godine uskočio na službeni remix Wizkidovog hita Essence. Već vidim da će ova pjesma trendati uskoro na tik toku!

Omah Lay & Justin Bieber – Attention (Official Music Video) – YouTube

 

  1. Swedish House Mafia x The Weeknd – Moth To A Flame (KREAM Remix)

Ima li više hot izvođača trenutno od Swedish House Mafie i The Weeknda? Definitivno nema. The Weekend je baš danas objavio da ide na turneju sa Dojom Cat, ali nažalost samo u Americi i Kanadi. Možda onda imamo više šanse da vidimo live Kreamovce na nekom ljetnom festivalu kod nas, a ova obrada će se sjajno uklopiti i u Peglaonu, kao i njihov najnoviji singl Pressure.

Swedish House Mafia x The Weeknd – Moth To A Flame (KREAM Remix) – YouTube

 

Piše: Tea Hendija

Tea je glazbena urednica Entera od prvog dana. Urednica je i ‘Enter Peglaone‘ koja je prema glasovima publike 2019. proglašena radijskom emisijom godine te je dobitnica nagrade Ambasador.

Facebook Comments
Facebook Comments
Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]