SPOJ DOBRE MUZIKE, TEMATIKE I INOVATIVNE PRODUKCIJE: VODIMO TE NA BLACK FRIDAY W/ MIKE VALE

Svi ljubitelji dobrog housea i tech housea ovaj vikend dolaze na svoje. U petak možeš biti dio eventa koji se zove BLACK FRIDAY w/ Mike Vale.

BLACK FRIDAY je priča o pokretu o zajednici koja teži nečemu višem i drugačijem. Ovo je priča o jednom jedinstvenom tematskom događaju na kojemu možete biti istinski svoji.

S obzirom da je tematika vrlo važna karakteristika ovog događaja, pravilo je sljedeće: dress code je BLACK, što znači da bez crne odjeće ulaz neće biti moguć.

Event će se održati ovoga petka, 25. ožujka od 20:00 do 02:00h u The Secret Clubu. Za ovaj event, BLACK FRIDAY je udružio snage sa sljedećim izvođačima: Mike Vale, Neroa, Pollak i Viktor.

Detaljnije čekiraj na službenom facebook eventu ili instagram profilu, a svoju ulaznicu možeš kupiti i na ulazu u klub po cijeni od 50 kuna. Za sve one koji nemaju valjanju COVID potvrdu, prije eventa moguće je antigentsko testiranje po cijeni od 60 kuna.

Ulaznice za BLACK FRIDAY su stigle i kod nas u redakciju. Možeš ih osvojiti u Afteru kod Luke Jovice između 17 i 21 sat.