Pick of the week: Bangeri uz koje ćemo dočekati Ultra vikend!

Doslovno smo preko noći uskočili u majice kratkih rukava i to može značiti samo jedno: kreće festivalska sezona! Ovaj vikend pratiti ćemo live prijenos setova Ultre, a taman smo prije toga dobili i nove glazbene poslastice u kojima još dodatno možemo uživati.

  1. Disclosure x Raye- Waterfall

Nešto skroz neočekivano, dobili smo garage vibe i to od prve trake koju je Raye izbacila ove godine. Dečki su za nju komentirali da je odmah smislila melodiju u studiju i da je bio pravi gušt raditi s njom, a pjesmu su sami opisali kao: ‘summer sunshine banger’.

Disclosure x Raye – Waterfall (Official Audio) – YouTube

2. Alesso & Sentinel- Only You

Prvo nas je ugodno iznenadio svojim techno soundtrackom za novog Batmana, a sad i ovom suradnjom sa Sentinelom u kojoj se definitivno vratio svojim korijenima. Ova stvar će goriti večeras na Ultri u Miamiju gdje Alesso nastupa na main stage-u, a soundom je progressive house.

Alesso & Sentinel – Only You (Official Audio) – YouTube

3. Flume- Say Nothing (Tchami remix)

Još jedna zvijezda Ultra Miamija našla je svoje mjesto u ovotjednom Pick of the weeku. Kralj future house-a Tchami prihvatio se u originalu nježnije verzije hita Say Nothing i začinio je baš onako kako on to zna. Njegov dj set je zaista vrijedan slušanja, pa ako ste željni putovanja, predlažem početak lipnja i Amsterdam gdje ćete Tchamija moći vidjeti i live.

Flume – Say Nothing (Tchami Remix) – YouTube

Piše: Tea Hendija