Ultra Miami vodič za prvi dan: noćas sviraju Kygo, Martin Garrix, Alesso, Fisher, Armin, Cox i drugi

umf1

Ultra Music Festival u velikom stilu se vraća u Miami. Na glavnoj pozornici, prvog dana festivala, noćas rokaju Nicky Romero, Timmy Trumpet, Fisher, Alesso i za kraj Martin Garrix i Kygo.

SET TIMES

Nicky Romero, Timmy Trumpet, Alesso i Martin Garrix stižu i na hrvatsku Ultru Europe pa će Miami biti dobra priprema za spektakl koji nas čeka u srpnju na splitskom Parku Mladeži. Osim toga, Fisher i Kygo će rokati na Zrću pa će ovo biti i odličan preview za party ludnicu na Pagu.

Istovremeno na Resistance stageu u Miamiju ekipa će uživati u setovima legendarnog Carla Coxa, ali i Nine Kravitz i Josepha Capriatija. Stage će otvoriti Anfisa Letyago i Michael Bibi.

Armin van Buuren će na Main stageu nastupiti zadnji dan festivala, ali će prvi biti na Worldwide stageu i to u dvostrukoj ulozi, imat će i solo set i B2B s Reinierom Zonneveldom. Na tom će stageu biti i Vini Vici, Gareth Emery, Andrew Ravel i Aly & Fila. Stage otvaraju Avira i Sander van Doorn.

Ali to nije sve! Prvog dana Ultre u Miamiju ultranauti će uživati u setovima Borisa Brejche, Juliana Jordana, Dubvisiona, a tu su i Matisse & Sadko, Justin Mylo i još dosta vrhunskih DJ-eva.

Karte za Ultru Miami su odavno rasprodane, ali brojni partijaneri iz Hrvatske i cijele Europe će dočekati jutro gledajući stream s festivala na Floridi.

(naslovna foto: Ultra Music Festival/Facebook)