Panic Room Croatia slavi drugu obljetnicu uz nevjerojatnog Martina Ikina

Written by on 29/03/2022

Prošlo je skoro dvije godine otkad je organizacija Panic Room Croatia imala svoj prvi party, nakon samog prvog vala te popuštanja epidemioloških mjera, na Lateral Rooftopu.

Panic Room Croatia je tada prvi put prikupio obožavatelje modernih tech-house hitova te nakon rasprodanog prvog eventa nastavio širiti svoj duh na off lokacijama poput Hotela Academia, ali i klubova kao što su Sugar i Gallery club.

Poznata DJ imena festivalske i klupske scene kao što su Matroda, Mike&Me, Kosta Radman, Reblok zabavljali su rasplesanu publiku uz luksuznu ponudu pića i kvalitetan light i sound, kojoj organizacija pridaje posebnu pažnju.

Ni za drugu obljetnicu line up neće razočarati, headliner je 14 svjetski producent, talentirani Britanac Martin Ikin, DJ & producent od 1991. godine.

Ikin, ranije poznat kao: DJ Mayhem, Soul Enforce, Indigo, Migrant.. i puno više, proveo je svoj život izrađujući i objavljujući trake na mnogim labelima i pod mnogim aliasima, uključujući, Defected, Toolroom, Lost, Cr2, Nervous, OFF, Exploited, Get Physical i mnoge druge.

Osim što je potpuno osposobljen studijski inženjer i jazz pijanist, Martinovi remiksi uključuju i imena kao što su: Mariah Carey, Jamiroquai, Clean Bandit, Joey Negro, MAW između ostalog. Uz Ikina nastupaju i Joe2Shine, poznati hrvatski DJ i producent, te resident DJ Panic Rooma Luka Kosty.

Event počinje u 20 sati te će, u skladu s novim epidemiološkim mjerama, trajati do 2 sata. Adresa poznatog Sky officea je Roberta Frangeša Mihanovića 9, a event je na 21 katu.

Karte su dostupne na stranici Entrio te rezervacije i sve ostale informacije su dostupne na Panic Room Croatia društvenim mrežama, @panicroom_croatia ili [email protected].

Za ulaz je potrebna Covid EU potvrda, za sve koji je nemaju na ulazu će biti brzi antigenski test, u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Event je striktno za starije od 18 godina.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]