Setovi s Ultre koje trebaš vidjeti

Written by on 29/03/2022

Vraćanje života u normalu najavio je povratak velikih festivala. Napokon nam se vraća Ultra Europe u srpnju, a matični festival Ultra Miami koji se održao prošlog vikenda ispunio je sva očekivanja i vratio nas u dane bez maski i potvrda, u život koji nismo mogli živjeti “punim plućima” posljednjih godina.

Priča koja je obilježila vikend bila je vezana uz veliki povratak Hardwella na scenu nakon iznenadnog povlačenja. „Strašan set“, „Totalno nešto novo od njega, brutalan set“, „Tip je razvalio Ultru, najbolji set vikenda“, samo su neki od komentara koje su pisali slušatelji Entera. Hardwell je mnogima bio inspiracija i uzor i na kraju nije iznevjerio sve koji su ga godinama slušali.

Jedan od najgledanijih setova, svakako je onaj Martina Garrixa, koji je uoči Ultre razvalio na Lollapaloozi u Čileu i Argentini s puno novih ID-jeva.

Armin van Buuren je čovjek koji se najduže drži na samom vrhu ljestvica najboljih DJ-eva doslovno godinama. Osim seta na ASOT stageu, briljirao je i na glavnoj Ultrinoj pozornici.

Afrojack, Nicky Romero i Oliver Heldens koje slušamo iz tjedna u tjedan u Enterovim posebnim emisijama zapalili su publiku na main stageu u Miamiju.

Moćno! Bez riječi sam! Bolesno dobro, za naježiti se uživo!“, komentirala je jedna obožavateljica Nickyja Romera na YouTube-u, dok je Afrojackov fan oduševljeno napisao: „Energija cijelog seta je bila divlja! Nevjerojatno!“. Heldensu je netko komentirao set riječima: „Ubio si večeras, čovječe!“.

Odličan set imao je i Illenium, ali i Alesso čiji nastup na Ultri Europe jedva čekamo.

Iako još nije najavljen, nekako se nadamo da će David Guetta osim na Ultri Miami, biti i na Ultri Europe. „Pogledao sam video i sad ga gledam ponovno i lud sam!“ – komentirao je jedan od obožavatelja legendarnog Francuza.

Bilo je tu još more dobrih setova i nezaboravnih highlightsa koji ne mogu svi stati na ovu stranicu. Jedan od zanimljivijih trenutaka je bio i kad je Kygo na scenu dofurao 50 Centa.

Koji set je po tebi obilježio ovogodišnju povratničku Ultru? Javi nam na whatsapp 099 79 79 999.

(naslovna foto: Armin van Buuren/Facebook)

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]