Boris Brejcha i Disclosure stižu u pulsku Arenu

pula

Secret Project presents: Pula Music Week’ naziv je sedmodnevnog glazbenog spektakla koji stiže na najstariju pozornicu u Hrvatskoj. Pulska Arena ugostit će vrhunske house i techno DJ zvijezde. Riječ je o inačici globalno poznatog festivalskog događanja ‘Secret Project’.

Od 30. lipnja do 6. srpnja u Areni nastupaju: Disclosure, Boris Brejcha, Solomun, Charlotte de Witte, Tale of Us, Peggy Gou i Black Coffee.

Pula Music Week’ bi prema najavama organizatora trebao privući više od sto tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta.

Za prvi dan najavljen je audio vizualni spektakl uz nastup južnokorejske atrakcije Peggy Gou. Drugog dana Arenu će rasplesati Solomun, bosansko-hercegovačko-njemački DJ.

Treći dan u Pulu stiže slavni britanski producentski duo Disclosure, a dan nakon toga Tale Of Us. U ponedjeljak 4. srpnja, petog dana festivala, u pulskom amfiteatru nastupa sjajni Boris Brejcha, a zadnja dva dana rezervirana su za odličnu Charlotte de Witte i prošle godine nominiranog za Grammy Black Coffee-ja.

Navodno će organizatori, Alda i Insomniac, u nadolazećim tjednima najaviti još jedno veliko događanje koje bi se ovog ljeta također trebalo dogoditi, na još nepoznatoj lokaciji, na jadranskoj obali.

(naslovna foto: Pula plus/Facebook)