Pick of the week: Armin van Buuren potpisao hrvatsku techno traku!

Dok s jedne strane intenzivno vježbam pjevati klasične skladbe poput Carmine Burane za svoje nastupe sa zborom, iz glazbenog svijeta stiže mi jedna potpuna kontra!
Dj-i se opako zagrijavaju za festivalsku sezonu, techna nikad nije bilo više, a dobili smo i neke jako zanimljive, naizgled nespojive kombinacije.

1. Petar Dundov- Ladder

Koliko već dominira domaćom techno scenom, ne moram ni pričati, Petar Dundov ime je koje rado povezujemo s kvalitetnim undergroundom kad je riječ o produkciji.
Ovaj put počastio nas je finim progressive house-om koji je potpisao za label Armina- Armada Music! Hipnotizirajuca chill melodija u kombinaciji sa sjajnim beatom idealna je traka za neki after.

Petar Dundov – Ladder (Official Visualizer) – YouTube

2. Belters Only, Jazzy- Don’t Stop Just Yet

Tek su se relativno nedavno pojavili na sceni, a već iza sebe zahvaljujući svom prvom hit plesnom singlu Make Me Feel Good imaju platinastu nakladu i broj jedan u svojoj rodnoj Irskoj.
Ponovo su se spojili s američkom karizmatičnom pjevačicom Jazzy za ovaj, lagano 90’s vibe dance hit za koji su napravili i jako kul spot.

Belters Only, Jazzy – Don’t Stop Just Yet (Official Performance Video) – YouTube

3. Alok & Bastille- Run Into Trouble

Koliko fino sjeda glas Dana Smitha iz pop rock benda Bastille na dance trake, to je nevjerojatno. Već nam je pokazao svoj vocal range kad je prije nekoliko godina udružio snage s Marshmellom, a ovaj put u studio je sjeo s Alokom, dj-em koji totalno dominira na radijskoj sceni svojim vrlo catchy hitovima.

Alok & Bastille – Run Into Trouble (Official Audio) – YouTube

Piše: Tea Hendija