Martin Garrix objavljuje pjesmu po pjesmu s nadolazećeg albuma

mg

Martin Garrix ove godine juri maksimalnom brzinom. Nakon 10 novih ID-jeva koje je puštao na južnoameričkoj Lollapaloozi u Čileu, nizozemska DJ superzvijezda najavila je svoj prvi solo album ‘Sentio’.

Prvo smo čuli suradnju sa Zeddom na stvari ‘Follow’ prije desetak dana, nekoliko dana kasnije uslijedio je singl ‘Limitless’ s Mestom, a posljednja u nizu je kolaboracija s Vluarrom na stvari ‘Reboot’.

„Oduševljen sam da mogu najaviti da objavljujem svoj prvi (klupski) album ‘Sentio‘!! Izlazi pjesmu po pjesmu, svaki tjedan do 29. travnja!! Ne mogu opisati kako je nevjerojatan osjećaj vratiti se na turneju i vidjeti vaše reakcije na svu novu glazbu“ – napisao je zaposleni Garrix.

Na albumu će se uz ove tri pjesme vjerojatno naći i kolaboracije s imenima kao što su Julian Jordan, Matisse & Sadko, Brooks, DubVision, Justin Mylo, Dewain Whitmore, DallasK, Blinders i Shaun Farrugia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martin Garrix (@martingarrix)

Martina Garrixa ponovno ćemo gledati u Hrvatskoj u srpnju na Ultri Europe. Uoči dolaska u Split, Garrix će započeti svoju ovoljetnu rezidenciju u Ibizi. Od 07. srpnja do 08. rujna, svakog četvrtka nastupat će u jednom od najprestižnijih svjetskih klubova – Ushuaïa će ovoga ljeta uistinu biti užarena.

(naslovna foto: Martin Garrix/Facebook)