Pick of the week: Domaće snage opet razvaljuju tech house bangerima!

Kišni vikend je ispred nas, ali na glazbenoj sceni sve je više bangera koji nas čekaju u novoj sunčanoj ljetnoj festivalskoj sezoni! S nestrpljenjem sam čekala i release naših najjačih domaćih dj-a, koji me ni ovaj put nisu razočarali.

1. Matroda- Wasting Time

Ne trebam ni naglašavati kakvu karijeru gradi naš Matija Rodić sa sjajnom turnejom po Americi, a uz sve to još i stigne raditi brutalne stvari. Od one sam generacije koja je odrasla na pop dance-u 90-ih, tako da mi je ova stvar bila jako poznata i samo mi je nedostajao uvod originala: ‘Yo DJ pump this party!’ Godine 1992. Matroda se još nije ni rodio, ali je uspio prepoznati klasičan dobar sample pjesme I’m gonna get you za još brutalniji tech house banger na koji će plesati novije generacije.

Matroda – Wasting Time (Official Audio) – YouTube

2. Jennifer Lopez- Let’s get loud (Mike & Me Edit)

Izgleda da je sempliranje pjesama iz kasnih 90-ih i ranih 2000-ih jaaako in, a to zna i naš Mihael Mataković! Sjećam se da sam original J.Lo čula još na svom maturalcu u osnovnoj školi, a nakon što sam vidjela spot, još sam se više zaljubila u pjesmu (J.Lo live pjeva i pleše na stadionu). Latin vibes uz tech house beat je prava kombinacija za ljetni vibe!

Jennifer Lopez – Let’s Get Loud (Mike & Me Edit) [Tech House] – YouTube

3. 71 Digits x Flo Rida- Low

Jedan od najvećih iconic refrena što se tiče lyricsa koje je napravio Flo Rida dobio je novi re edit. Nema tog kluba koji i dalje ne vrti svima drag original, a svi se deremo uvijek najjače što možemo na: Apple bottom jeans, boots with the fuuuurrrr!

71 Digits x Flo Rida – Low (Official Audio) – YouTube

 

Piše: Tea Hendija