Je li ovo najveći obožavatelj Swedish House Mafie?

Za svoje najdraže izvođače ponekad smo spremni otići i na drugi kraj svijeta kako bi poslušali njihov set, a naš Enter Army Zvonimir je otišao korak dalje. Svoju ljubav prema najvećem DJ triu odlučio je ovjekovječiti s tetovažom.

Sliku nam je poslao putem WhatsAppa i to je jednostavno bilo dovoljno da dignemo slušalicu i nazovemo ga kako bi iz prve ruke čuli što to veže njega i veliku Swedish House Mafiu.

“Baš se potrefilo kad je izašla pjesma ‘Don’t You Worry Child’ da mi se tata razbolio i vrlo brzo me napustio. U tom trenutku je ta pjesma bila popularna i nekako mi je posebno ostala draga. To je bio povod da istetoviram njihove portrete na rebrima. Moram priznati da me na početku jako zabolila infromacija kako se razilaze, ali danas kad pripremaju novi album i singlove nitko sretniji od mene”, ispričao nam je Zvonimir iz Sesveta.

Na pitanje koje druge poznate face bi istetovirao na svom tijelu, Zvonimir je imao spreman odgovor: Paula van Dyka, Aviciija, Alessa….ima ih. I naravno, postoji ideja da napravim i tetovažu miksete sa slušalicama. To je moja ljubav i strast. Zato obožavam Enter Zagreb jer vi ste jedini radio koji istinski prati elektronsku scenu”, dodao je za kraj.

Nas je Zvonimir totalno oduševio, a postoji li veći obožavatelj ili obožavateljica nekog DJ-a, slobodno nam prijavi na naš WhatsApp 0997979999.