Nakon Splita, Ultra opet seli na Brač, Hvar i Vis

vis

Fantastična Ultra Miami, pred gotovo 180 tisuća posjetitelja, sjajno je najavila i povratak našeg najvećeg festivala Ultre Europe koja će se održati od 8. do 10. srpnja, na splitskom Parku Mladeži. Ali tu se priča, kao i obično ne završava jer se nakon Splita, party opet seli na dalmatinske otoke!

Organizatori su potvrdili nastup novih 14 imena koja će obilježiti ovogodišnje putovanje Destination ULTRA, na Braču, Hvaru i Visu.

Tri dana mega festivala, a onda još tri nevjerojatna dana na tri hrvatska otoka, koja čine spoj prirode, čudesnih lokaliteta, odličnih DJ-eva, energije, unikatnih pozornica i sve to okupano našim morem i suncem.

Ne postoji festival na svijetu koji se može pohvaliti ovakvim konceptom, a koji ove godine započinje programom Regatta Party.

Prva je ovo destinacijska party stanica, a predstavlja pravo morsko glazbeno osvježenje. Jedan od najbolje uređenih klubova Mediterana, 585 Club, 11. srpnja će ugostiti najpoznatije sestre u svijetu elektroničke glazbe. Brač dovodi NERVO, višestruko nagrađivane i najbolje rangirane ženske DJ-ice svih vremena na svijetu.

Sestre Mim i Liv su prije samo nekoliko sati objavile novi singl ‘Unbreakable‘, u suradnji s pjevačicom Nataliyom Nikitenko, a publika u Bolu moći će uživati i u brojnim drugim uspješnicama ovog atraktivnog i energičnog dua.

Šveđanin Wahlsted je drugo glazbeno ime koje će nastupiti u Bolu, a hrvatske će snage branit će dobro poznati Joe 2 Shine.

Hvar će doživjeti pravo konceptualno osvježenje. Cjelodnevnu priču 12. srpnja, u ranim popodnevnim satima, otvara ULTRA Beach, od ove godine u klubu Carpe Diem Beach, a dovodi nekoliko sjajnih glazbenika. ASPYER, BLINDERS B2B TV Noise, DubVision, Julian Jordan, Justin Mylo, Loopers, Malarkey i Matt Nash pobrinut će se za vrhunski morski party, a listu će zatvoriti izvođač čije ime organizatori još uvijek skrivaju, kao posebno ULTRA Beach iznenađenje.

U istom će se prostoru održati i večernji program RESISTANCE Hvar koji predvode brazilska DJ-a ANNA te velika talijanska zvijezda Ilario Alicante.

Destinacijsko putovanje završava na najbajkovitijoj tvrđavi u Hrvatskoj. U prostoru Fortice na Visu, s pogledom na more i uz zalazak sunca, sprema se RESISTANCE Vis, Destination Closing Party, a za jedinstveni glazbeni doživljaj pobrinut će Michael Bibi, londonski DJ i producent koje je vrlo brzo postao etablirani član svjetske underground scene.

Glazba, party i druženje njegova su najveća inspiracija i motivacija, a odlučan je u ideji da svojom glazbom doprinese održavanju zabave. Kako to radi, uskoro će pokazati svima onima koji se upute na Vis.

Popis svih lokacija, partyja i cijene ulaznica možeš pronaći ovdje.

RASPORED DOGAĐANJA DESTINATION ULTRA 2022:

Split – 08.-10. srpnja – ULTRA Europe, stadion Park Mladeži, Split

Brač – 11. srpnja – Regatta Party, 585 Clubu, Bol, Brač

Hvar – 12. srpnja – ULTRA Beach, Carpe Diem Beach Clubu, Pakleni otoci, Hvar

Hvar – 12. srpnja – RESISTANCE Hvar, Carpe Diem Beach Clubu, Pakleni otoci, Hvar

Vis – 13. srpnja – RESISTANCE Vis, Destination Closing Party, tvrđava Fort George, Vis

(naslovna foto: Ultra Europe/Facebook)