Stižu regionalne ulaznice za Ultru Europe!

ue

Nedavno popuštanje mjera i ukidanje obaveznog nošenja maski, oduševilo je sve turiste i partijanere koji planiraju ljeto u Hrvatskoj. Jedno od najvećih događanja u Europi, Ultra Europe, na krilima ovih dobrih vijesti, donosi nova iznenađenja te posebno dobru priliku za najveće domaće obožavatelje!

U petak, 15. travnja, bit će puštene posebne regionalne ulaznice, a 500 najbržih moći će ih osigurati po cijeni od 700 kuna!  Osmo festivalsko izdanje, održat će se od 8. do 10. srpnja, na splitskom Parku Mladeži.

Regionalne ulaznice samo su jedna od povlastica koje se spremaju u danima do početka festivala. Tako će u petak 15. travnja, točno u 10 sati, u prodaju biti puštena ograničena količina trodnevnih festivalskih ulaznica upravo za domaće fanove i to po cijeni od 799 kn.

Sprema se i dodatna pogodnost za one najvjernije i najbrže jer će se prvih 500 trodnevnih ulaznica moći osigurati po najpovoljnijoj cijeni, u iznosu samo od 700 kn.

Ono što treba učiniti je uputiti se na online stranicu sustava Entrio.hr ili otići na jedno od prodajnih mjesta Tisak Media te kupiti ulaznicu koja vodi na nezaboravno trodnevno druženje uz glazbu, ples, spektakularnu produkciju i najpoznatije svjetske izvođače. Ulaznice će od sada biti moguće kupiti i u kriptovalutama i to putem mjenjačnica FTX.

Svoj su nastup u Splitu do sad potvrdili Hardwell, Martin Garrix, Armin van Buuren, Afrojack, Alesso, Marshmello, Nicky Romero, Oliver Heldens, Tiësto, Timmy Trumpet, Steve Aoki, Above & Beyond, Richie Hawtin, Vini Vici, Adam Beyer, Amelie Lens, DJ Snake, Joseph Capriati, Marco Carola, Nina Kraviz, Sam Feldt, Sofi Tukker i drugi.

(naslovna foto: Ultra Europe/Facebook)