Above & Beyond i anamē predstavili dugo očekivani novi singl!

Kad je riječ o vocal trance-u, nema sumnje da je Britanski trojac Above & Beyond na samom vrhu što se tiče produkcije u cijelom svijetu. Ovaj dugo očekivani novi singl izbacili su uz malo iznenađenje, a to je predstavljanje novog artista po imenu: anamē!

Novi alias švedskog dj.-a i producenta Marcusa Shossowa označava start jedne nove ere koju je započeo sa svojim produkcijskim partnerom Thomasom Sagstadom. Marcus je već ranije surađivao sa svim članovima Swedish House Mafie, kao i sa Basjackersima, te su njegovu kvalitetu prepoznale mnoge velike elektronske izdavačke kuće poput Spinnin’-a i Armade.

Above & Beyond već su predstavili Gratitude na rasprodanom festivalu The Drumsheds u Londonu prošle godine, a sad smo napokon dočekali i službeni release ovog trance hita.

Above & Beyond: Group Therapy 450 live at The Drumsheds, London (Official Set) #ABGT450 – YouTube

Samo da podsjetimo, ovu stvar čut ćemo i uživo ovo ljeto u Hrvatskoj, točnije na splitskom Parku Mladeži gdje su Above & Beyond potvrđeni na drugoj fazi line up-a! Ultra Europe se održava od 08. do 10. srpnja, a uz Above & Beyond, između ostalih, nastupaju i Martin GarrixArmin van BuurenAfrojackAlessoMarshmelloNicky RomeroOliver HeldensTiësto i mnogi drugi.

Gratitude (ABGT450) – YouTube