Pick of the week: Swedish House Mafia napokon izabacila novi album!

Produđeni vikend je pred nama, samo još treba preslušati hrpu top mjuze koja nam je izašla da možemo u potpunosti uživati!
Osim najjačih stranih producenata, u ovaj Pick of the week upao je i jedan domaći dj koji je definitivno novo kvalitetno lice na sceni.

1. Swedish House Mafia- Heaven Takes You Home

Ekipa kojoj će definitivno trebati ona prekrivala za lice ovaj vikend jer u nedjelju nastupaju u pustinji na Coachelli skupa sa The Weekndom.
Već danas, u petak, imaju i službeni after party, tako da se veselim vidjeti set listu idući tjedan kad to sve bude gotovo.
Prije Coachelle, počastili su nas malo nježnijom varijantom bangera Heaven Takes You Home, koja je skinuta s najnovijeg albuma Paradise Again!

Nakon nastupa na Coachelli, Swedish House Mafia kreću na svoju prvu pravu svjetsku turneju od 2012.: Hrvatima najbliža lokacija je ona u Beču, a koncert je zakazan za 3. studenog 2022.

Heaven Takes You Home – YouTube

  1. Kanye West – Gold Digger (Nicola Shix Edit)

Dokaz kako ne moraš biti veliko ime na sceni da bi završio u Pick of the Weeku je i mladi dj i producent Nicola Shix! Napravio je tech house obradu svima dobro znane Gold Digger, za koju je tada zvani Kanye dobio i Grammyja za najbolju rap solo izvedbu.

Kanye West – Gold Digger (Nicola Shix Edit) [Tech House] – YouTube

3.Camila Cabello – psychofreak ft. WILLOW

Jedna je rokerica, a druga latin pop princeza, a zajedno su napravile bomba kombinaciju! Nježniji glas Camile odlično se preklapa s Willow koja dosta emotivno pjeva, a prvu izvebu imale su i na SNL-u. Jaaako, jako catchy!

Camila Cabello – psychofreak (Official Music Video) ft. WILLOW – YouTube

Piše: Tea Hendija

Facebook Comments