DOC Wishlist se vratio u grad: vodimo te u proljetni šoping!

Written by on 25/04/2022

Debelo smo ugazili u proljeće pa je vrijeme da se pokrenemo i obnovimo garderobu. Pogotovo onu koja nam treba za sve naše outdoor aktivnosti poput penjanja na Sljeme, trčanja na Jarunu ili savskom nasipu.

Budimo realni forma za ljeto neće doći sama od sebe zato smo i ovaj put u družili snage s Designer Outletom Croatia koji te časti s poklon bonom u vrijednosti od 500 kuna. 

Od ponedjeljka 25. do petka 29.04. igramo DOC Wish list. Od tebe tražimo da slušaš Maraton hitova (radnim danom od 13 do 17h) i čekaš kad će Alex Milinković izdiktirati popis od pet stvari s Designer Outlet Croatia weba koje je stavila u “wishlist”, odnosno na svoju listu želja. Na tebi je da čekiraš DOC website, pronađeš te artikle i javiš nam koja je ukupna vrijednost Alexine wishliste.

Odgovor šalješ na naš Whatsapp (09 97 97 99 99), a ako nam prvi javiš točan iznos, poklon kartica za shopping u Designer Outletu od 500 kuna je tvoja. Prati i naš Instagram jer te možda pomoć očekuje i na našim Instastoryjima. Sretno!

 

Pravilnik DOC Wishlist

 

TRENDI I FIT UZ DESIGNER OUTLET CROATIA

 

                                    Trendi sportski komadi sniženi do -70%

 

Dolaskom toplijih dana podiže se raspoloženje, energija te želja za promjenom. S obzirom na to da je ljeto sve bliže, sad je pravo vrijeme da krenemo vježbati! Poznato je da često odlazak u teretanu i početak vježbanja odgađamo za drugi dan i teško pronalazimo motivaciju, ali uz trendi sportske komade jedva čekamo krenuti. Smišljanje atraktivnih outfita postalo je dio naše rutine, a to je slučaj i kod planiranja sportskih outfita. Važno je pronaći kvalitetne komade u kojima ćemo se osjećati ugodno i nezaustavljivo te koji će vježbanje učiniti lakšim.

Inspiraciju za odlične sportske outfite pronađite u Designer Outletu Croatia, u ponudi Sport & Outdoor koja obuhvaća široku paletu sportske obuće i odjeće, od casual komada pa do onih urbanijih koje možete nositi svaki dan. Sport & Outdoor Weeks akcija traje sve do 1. svibnja i ima super popuste na sportske komade do čak -70%.  Spojite ugodno s korisnim, pa tako uz veći broj pređenih koraka možete izgubiti i dodatne kalorije. Razgledavanje izloga omiljenih trgovina je uvijek odlična aktivnost, a još je bolja ako shopping obavljate na otvorenom.

 

Sport Vision, Nike znojnik

Sport Vision, Nike jakna

Regatta boca

Under Armour tajice

Under Armour top

Under Armour tenisice

Maya Maya kapa

Svakodnevne stresne situacije djeluju štetno na naše zdravlje i zato je važno pronaći način da se odmaknemo od svakodnevice. Proljeće uveliko traje i idealno je za obavljanje aktivnosti na otvorenom i u prirodi. Sportske aktivnosti mogu biti različite, od odlaska u teretanu ili šetnju, trčanje ili planinarenje, a jedna od njih može biti i shopping na svježem zraku. Bez obzira na što se odlučite sigurni smo da će vam pružiti pozitivnu energiju.  

 

Adidas jakna

Retro Jeans torba

Maya Maya majica

Maya Maya hlače

Skechers tenisice

Sport Vision, Lonsdale boca

Regatta bucket kapa

Sigurno ste primijetili da ove sezone prevladavaju boje i šareni outfiti, a to vrijedi i kod sportskih komada. Jarke boje poput žute i narančaste dat će vam više energije i motivacije da počnete s treningom, a osim toga izgledaju jako cool u kombinaciji s basic komadima.

Pronađite udobne sportske majice, jakne, hlače ili tajice koje su super za teretanu, a moći ćete ih uklopiti i u svakodnevne ležerne kombinacije. U ponudi možete naći i cool modne dodatke kao što su šilterica, sportska torba ili ruksak, boce za vodu i znojnici. Svaka sportska aktivnost je nezamisliva bez udobnih tenisica koja će vam svaku vježbu učiniti lakšom, a na vama je samo da odaberete model koji vam najviše odgovara.

 

O Designer Outletu Croatia: Smješten preko puta robne kuće IKEA, na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.

Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.

Facebook Comments
Tagged as

[There are no radio stations in the database]