Pick of the week: Mike & Me u društvu Johna Summita začinio prvomajski vikend!

Hrpa nove mjuze je stigla i spremni smo za prvi vikend u svibnju uz najjače ritmove! Osim što su nas novim albumima počastili Sofi Tukker, Future, a i Swedish House Mafia, bilo je jako puno i samostalnih izdanja, a s novim stvarima iznenadili su nas i Marshmello, Steve Aoki, Martin Garrix, Vanillaz i mnogi drugi.

1. Jake Shoredrive, Mike & Me- Rock Your Hips

Da mi je vratiti se u školske dane uz učitelja koji mi pušta tech house, mislim da bih i svega imala 5+! Jake Shoredrive ima jedinstveni pristup svojim učenicima kao profesor u školi, a to je da im u edukativne svrhe pušta house stvari, kao npr. hit od Dipla- Don’t Forget My Love, a čini mi se da ga učenici vole jednako kao i glazbena scena koja je njegov debitanatski singl Rock Your Hips koji je već postao ogroman hit na Tik Toku! Čak smo se i Luka i ja priključili ‘rock your hips challenge-u’, a i sam Jake nam je komentirao da smo ga oduševili.
Mene osobno od svega toga najviše oduševila činjenica da se talentirani Jake povezao s našim talentiranim Mihaelom Matakovićem, poznatijim kao Mike & Me, a ovo mu je sjajna stepenica na inozemno tržište jer i Jake-a već supportaju velike dj face poput Jamesa Hype-a.

Rock Your Hips (Radio Edit) – YouTube

 

2. The Weekend- Sacrifice (John Summit remix)

Čini mi se kako The Weeknd jednostavno nema mira, nakon što je izbavio svoj peti studijski album Dawn FM s kojeg samo niže hitove, također je nastupao i na Coachelli, a cijeli nastup možete chekirati na YouTube-u. Sacrifice je kao singl izašla početkom godine, ali sad je dobila i jedan poseban twist of tech house legende Johna Summita.

The Weeknd – Sacrifice (John Summit Remix) – YouTube

 

3. MK, Paul Woolford- Teardrops ft. Majid Jordan

Svi se sjećamo kad je Drake izbacio svoj megahit Hold on, we’re going home, a genijalci koji stoje iza te pjesme su kanadski duo Majid Jordan. Po meni definitivno underrated glazbenici, a čak su mi osobno na jednoj live izvedbi vokalno bili bolji i od samog Drakea. Ovaj put vokalno su uplovili na house traku i to od američkog deep house mahera MK-a.

MK, Paul Woolford – Teardrops (Lyric Video) ft. Majid Jordan – YouTube

Piše: Tea Hendija