Panic Room Croatia Sunset Session uz Davida Penna

Zagrebačka organizacija Panic Room Croatia nastavlja sezonu partya, ali ovaj put 14. svibnja na otvorenom Rooftopu Radnička 47 Sunset session uz španjolskog virtuoza house industrije Davida Penna.

https://www.instagram.com/p/CdGSUjqMrZd/

Nakon uspješne i nezaboravne druge obljetnice rada organizacije na 21 katu Sky Office-a kojeg je obilježio nastup britanskog DJa i producenta Martina Ikina uz predivan noćni pogled na Zagreb uz izložbu slika te rasplesane posjetitelje, Panic Room Croatia priprema svoj prvi event ove sezone na otvorenom.

Iako po novim mjerama, dopušteno radno vrijeme je dugo u noć, ovaj event će se održati po danu i ranijim noćnim satima u cilju uživanja u zalasku sunca s krova zgrade koji će eventu dati posebnu atmosferu uz luksuznu ponudu pića te posebno uređen prostor. Za ostvarivanje potpunog dojma, pozornica će biti prilagođena suncu te je cilj eventa dobra zabava uz opuštanje od svakodnevnice kojem će doprinjeti dvosatni set headlinera Davida Penna.

Španjolski housemaster David Penn je vlasnik Urban Recordings izdavačke kuće u Madridu, radio voditelj te producent koji je 2019. godine rangiran kao prvi na ljestvici za najboljeg house artista svih vremena te 5 izvođač u svim žanrovima po ljestvici stranice Beatstats za istu godinu.

Ljeto 2019. zabilježio je remixom house klasika Pete Hellera Big Love, a nedugo nakon i hitom Stand Up, house gospel remek-djelom. Hitovi, koji su uz već navedene, obilježili karijeru Davida Penna su Hipcats, Nobody te remix klasika Todd Terryja Babarabatiri. Upravo s njima može se pohvaliti da su njegove himne s kojma je zasluženo dobio titulu jednog od najuspješnijih house artista u svijetu trenutno. Hrvatskoj publici je najpoznatiji po svojim nastupima na Defected festivalu.

Uz Davida Penna nastupaju rezidenti PRC-a organizator Luka Kosty te poznati hrvatski DJ i producent Joe2Shine.

Karte su dostupne na stranici Entrio te rezervacije i sve ostale informacije su dostupne na Panic Room Croatia društvenim mrežama, @panicroom_croatia ili [email protected].

 

 

Dive Into Art with Panic Room

DIA CONCEPT Panic Room-a, pojam u kojem talentirani umjetnici, glazbenici, slikari, plesači na eventima mogu pokazati svoju umjetnost i emocije, također će imati svoj kutak.

 

Nakon izložbe slika Dante Luke Zanetića, na samom eventu biti će postavljen graffiti wall na kojem će mladi umjetnik pokazati cijeli proces izrade grafita te i na kraju svoju kreaciju. U tom kutku moći ćete razgovarati s umjetnikom I uživati u posebnom kulturnom iskustvu u opuštenijoj atmosferi.

Event počinje u 17 sati te za njega nisu potrebne Covid EU potvrde, u skladu s epidemiološkim mjerama te će trajati do ponoć. Adresa je Radnička 47 na rooftopu. Izvucite iz ormara svoje najbolje crno-zelene kombinacije jer je to dress code u duhu Panica.